Reiau meciurile oficiale

volei CSM Suceava

CSM Suceava reintră la sfârşitul acestei săptămâni în focul meciurilor oficiale din cadrul Diviziei A2 la volei masculin, formaţia antrenată de Victor Pancu urmând să primească mâine, de la ora 11.00, în sala Unirea, vizita celor de la Ştiinţa Bacău, într-un duel decisiv pentru desemnarea ocupantei locului secund în clasamentul Seriei de Est.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu în compania unei echipe a Bacăului, care spre deosebire de noi, are mult mai multă experienţă şi a investit mult în lotul de jucători”, a declarat Victor Pancu, care a precizat că Petraru şi Sasu nu sunt la capacitate maximă din cauza unor entorse.

Pe lângă antrenamentele obişnuite, de la startul pregătirilor de iarnă, de pe 5 ianuarie, CSM Suceava a susţinut şi două meciuri de verificare, ambele în compania celor de la VCM LPS Piatra Neamţ.

Un eventul succes în meciul de mâine contra Bacăului le-ar consolida voleibaliştilor suceveni locul secund în Seria de Est la finalul sezonului şi totodată calificarea directă în faza a II-a a play-off-ului.

“Ar fi foarte bine să încheiem prima parte a campionatului pe locul 2. Am face economie, scăpând de o deplasare în prima fază din play-off. Ne aşteaptă însă un retur dificil, cu meciuri acasă contra Bacăului şi Ploieştiului şi o deplasare grea la Buzău”, a spus Victor Pancu, care mizează şi în 2015 pe sprijinul financiar al autorităţilor. “Sperăm să ne ajute şi în acest an Primăria, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Sperăm să fie treaba bună, să ne menţinem la acelaşi nivel. Mai sus nu ne putem gândi”, a spus antrenorul de la CSM Suceava.

Programul etapei a X-a:
Tricolorul Ploieşti – Rapid Bucureşti
CSM Suceava – Ştiinţa Bacău
Dacia Buzău – Tomis II Constanţa (neprogramat)
Ştiinţa Bucureşti va sta în prima rundă din 2015.

În partida tur, CSM Suceava a fost învinsă pe terenul celor de la Ştiinţa Bacău, cu scorul de 0-3, pe seturi 20-25, 20-25 şi 19-25.

Echipa    M    V    Î    Set    Pct.
1.    Tricolorul Ploieşti    7    7    0    21-0    21
2.    CSM Suceava    8    6    2    18-7    18
3.    Ştiinţa Bacău    7    6    1    18-9    16
4.    Rapid Bucureşti    8    3    5    11-17    9
5.    Dacia Buzău    8    2    6    10-18    7
6.    Tomis II Constanţa    8    2    6    7-20    6
7.    Ştiinţa Bucureşti    8    2    6    7-21    4

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reiau meciurile oficiale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*