FOTO O victorie și un egal pentru handbalistele de la LPS Suceava

Handbalistele de la Liceul cu Program Sportiv Suceava au înregistrat o victorie și un egal în ultima etapă a Campionatelor Naționale. Junioarele 3, antrenate de Florin Ciubotariu, au învins LPS Piatra Neamț cu 43-7, iar junioarele 2, antrenate de Ilie Pîțu, au remizat cu CSS Bacău, scor 43-43. Ambele partide s-au disputat în sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

LPS Suceava a ajuns la patru victorii în primele cinci etape desfășurate în Campionatul Național de handbal pentru junioare 3. Echipa antrenată de Florin Ciubotariu a obținut o victorie categorică în meciul disputat, pe teren propriu, în compania celor de la LPS Piatra Neamț, scor 43-7. Sucevencele au avut o prima repriză de excepție, în care au dat nu mai puțin de 24 de goluri și au primit un gol!

LPS Suceava: Natalia Dumitraș, Amalia Cocîrlă – Maria Gîtman (9 goluri), Alisia Roman 7, Ilinca Lahman 5, Alexia Petruneac 4, Lidia Antipenco 3, Ariana Râșcă 3, Emily Solcan 3, Iulia Ailenei 2, Ioana Bălan 2, Carmina Norocel 1, Ștefania Cunițchi 1, Alexandra Păduche 1, Ayana Negru 1, Erato Chiriazic 1. Antrenor: Florin Ciubotariu.

Clasată pe locul 4 în Seria A, LPS Suceava va juca în următoarea etapă terenul formației LPS Botoșani, sâmbătă, 4 noiembrie.

Cu 9 goluri înscrise, Maria Gîtman a fost principala marcatoare a echipei sucevene în meciul cu LPS Piatra Neamț
Cu 9 goluri înscrise, Maria Gîtman a fost principala marcatoare a echipei sucevene în meciul cu LPS Piatra Neamț

Tot 43 de goluri a înscris și echipa de junioare 2 a Liceului cu Program Sportiv Suceava, în meciul încheiat la egalitate cu CSS Bacău. Gazdele, pregătite de Ilie Pîțu, au fost conduse la pauză la o diferență de șase goluri, scor 21-27, dar au reușit să recupereze handicapul pe parcursul reprizei secunde. O contribuție decisivă a avut Maria Chiriliuc, interul stânga reușind să înscrie nu mai puțin de 16 goluri.

LPS Suceava: Suceava: Ilica – Chiriliuc (16 goluri), Sandu 11, Lucescu 8, Onoiu 3, Bădăluță 3, Tănăsan 1, Colbu 1, Ciuhan, Postelnicu, Gavrilescu, A. Chindriș, Tănasă, D. Chindriș, Barabașa, Coroamă. Antrenor: Ilie Pîțu.

Maria Chiriliuc a înscris nu mai puțin de 16 goluri în meciul contra Bacăului
Maria Chiriliuc a înscris nu mai puțin de 16 goluri în meciul contra Bacăului

LPS Suceava ocupă locul 6 în Seria A din Campionatul Național pentru junioare 2. În următoarea etapă, a 7-a din cadrul sezonului regulat, sucevencele vor juca pe terenul echipei LPS Vaslui, duminică, 29 octombrie, de la ora 12:30.

 

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close