Voleibaliștii de la LPS Suceava, lideri în Faza Elită U17 și U19

Echipele de volei sub 17 și sub 19 ani ale Liceului cu Program Sportiv Suceava continuă parcursul bun în Campionatele Naționale pentru juniori. După trei meciuri disputate în Faza Elită, jucătorii antrenați de Bogdan Macsim sunt lideri în seriile lor.

LPS Suceava ocupă primul loc în Seria A Faza Elită a Campionatului Național de volei sub 19 ani. Echipa antrenată de Bogdan Macsim a câștigat, duminică, pe terenul celor de la Viitorul Cluj cu scorul de 2-3, pe seturi 26-24, 21-25, 25-16, 16-25 și 12-15.

Aceasta a fost a treia victorie pentru gruparea suceveană în tot atâtea meciuri disputate în faza semifinală a campionatului. În următoarea etapă, LPS Suceava va juca pe terenul celor de la CSS Avram Iancu Ștei, duminică, de la ora 13:00.

LPS Suceava U19: Robert Marian, Ştefan Prodan, Tudor Istrate, Alexandru Popescu, Eduard Cudlici, Ilie Daniliuc, Iustin Lungu, Ioan Verciuc, Alexandru Andrușcă, Andrei Nemțoi, Luca Ghiuță, Andrei Cojocar, Valeriu Verciuc și Ştefan Pavel.

Clasament Volei U19 Elită Seria A
Clasament Volei U19 Elită Seria A

În Campionatul Național sub 17 ani, LPS Suceava a cedat, sâmbătă, pe terenul celor de la CSS Zalău cu 3-2. Pe seturi a fost 29-31, 31-29, 25-21, 20-25 și 15-9.

Grație punctului obținut, gruparea suceveană se menține pe primul loc în Seria A Faza Elită, cu 7 puncte din 3 meciuri, cu unul mai mult față de a doua clasată, CTF Mihai I București, care a disputat însă doar două meciuri. În următoarea etapă, echipa antrenată de Bogdan Macsim va juca pe terenul celor de la CSS Avram Iancu Ștei, sâmbătă, de la ora 13:00.

LPS Suceava U17: Ioan Verciuc, Valeriu Verciuc, Luca Ghiuță, Andrei Nemțoi, Cristian Lozneanu, Cristian Răileanu, Eduard Ananii, Matei Truscan, Cosmin Bujniță, Adelin Găină, Andrei Cojocar, Ştefan Pavel, Marian Movileanu și Alexandru Andrușcă.

Clasament Volei U17 Elită Seria A
Clasament Volei U17 Elită Seria A

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *