FOTO| Galben-verzii au împărţit flori de 8 Martie

Sucevencele care au trecut astazi prin Iulius Mall au fost intampinate cu flori de opt dintre jucatorii echipei locale Foresta. Imbracati in echipamentul de prezentare, Niga, Cainari, Cerlinca, Dumitriu, Lung, Stanescu, Asanache si italianul Masella au tinut sa fie in ton cu culorile clubului, asa ca au daruit doamnelor si domnisoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie, lalele galbene.

Vom mai face si pe viitor asemenea gesturi. Fac parte din strategia noastra de marketing. Vrem ca fiecare sucevean, chiar daca iubeste sau nu fotbalul, sa stie de existenta echipei Foresta. Vrem sa atragem lumea la stadion”, a spus presedintele Consiliului de Administratie, Andrei Ciutac.

Tot in aceasta primavara, spectatorii care vin sa vada pe viu Foresta pe stadionul Areni, au sansa sa castige la fiecare meci trei tricouri ale echipei.

Vezi aici o galerie FOTO!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

  1. Felicitări jucătorilor si conducerii actuale a clubului. Se vede ca exista o schimbare in bine prin organizarea unor evenimente de acest gen, tombola de la meciurile oficiale ale echipei pe teren propriu, etc. Bravo!!!

  2. Daca nu reusiti sa umpleti stadionu cu strategia asta de marketing cu lalelele, promiteti sa incercati si cu fotbalul? 😉

  3. Bravo din Germania pentru initiativa!Asa trebuie sa aduceti lumea la stadion.Cautati orice modalitate ca Foresta sa fie iubita de cat mai multi suceveni! Hai Foresta.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *