FOTO Claudia Ionela Costiuc, bronz la Campionatul Național de Cros U20

Atleta dorneană Claudia Ionela Costiuc a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național de Cros pentru juniori 1, competiție care s-a desfășurat în weekend la Poiana Stampei. În urma acestui rezultat, sportiva pregătită de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei și CSM București a obținut dreptul de-a participa la Campionatul Balcanic de Cros, din Bulgaria, și la Campionatul European de Cros, din Belgia.

La finalul săptămânii trecute, în localitatea suceveană Poiana Stampei au continuat Campionatele Naționale de Cros. După întrecerile, din urmă cu o săptămână, pentru copii 1, 2, juniori U16 și cadeți U18, în acest weekend a veni rândul juniorilor 1 (U20), tineretului (U23) și seniorilor.

Atleta dorneană Claudiu Ionela Costiuc a obținut medalia de bronz în proba de 4000 metri la categoria U20. În urma acestui rezultat, sportiva pregătită de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei și CSM București a obținut dreptul de-a participa la Campionatul Balcanic de Cros, care va avea loc pe 11 noiembrie, la Pirdop, în Bulgaria, și la Campionatul European de Cros, programat pe 10 decembrie, la Bruxelles, în Belgia.

“Claudia este o alergătoare de 800 metri. La Poiana Stampei a participat în proba de 4000 metri cros, unde a fost un traseu foarte greu, pentru că, cu o zi înainte de start a plouat. Tatăl Claudiei s-a născut și a copilărit în Poiana Stampei și de aici a venit ambiția Claudei de a cuceri o medalie și de a obține calificarea pentru Campionatul Balcanic și European de cros. Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele nostrum: CSM Dorna Vatra-Dornei, CSM Bucuresti, Apa Bucovina, Mol România și Hotel Silva Vatra-Dornei”, a transmis antrenorul Cristian Prâsneac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *