FOTO | Executaţi de „KGB”

Rapid Suceava a debutat cu stangul in noul sezon competitional, primul meci insemnand si prima infrangere pentru echipa antrenata de Marin Barbu.

“Ceferistii” au fost eliminati din Cupa Romaniei, dupa ce au pierdut azi, cu scorul de 1-2, pe terenul celor de la FCM Dorohoi, intr-un meci contand pentru Turul IV.

“Alb-visiniii” au inceput in ofensiva intalnirea de peste Siret, prima ocazie la poarta gazdelor fiind consemnata in minutul 9, cand Cainari a executat o lovitura libera de la circa 22 de metri, mingea a ricosat din transversala la Negru, care a trimis-o in plasa, dar reusita atacantului sucevean a fost anulata de centralul iesean Bogdan Hanceriuc pe motiv de off-side. Botosanenii au replicat prin Homneac, insa reluarile fostului varf de pe Areni fie nu au nimerit cadrul portii, fie au fost blocate de Pascal. Pe contre, Cainari a inscris cu un lob din afara careului, dar golul a fost anulat din nou pentru off-side, spre exasperarea lui “Magiun”. La poarta cealalta, Homneac nu a mai ratat tinta, reusind sa deschida scorul chiar inainte de pauza, dupa ce a finalizat cu gol o centrare trimisa de Sandu.

“Ceferistii” au revenit de la vestiare cu gandul de a reintra in calculele calificarii si au izbutit sa restabileasca egalitatea la 12 minute de la reluarea jocului, cand Apetri (foto) l-a invins pe Rohetki cu un sut la coltul lung din interiorul careului. Peste alte 12 minute insa, Homneac a realizat dubla, dupa ce a finalizat cu capul o centrare venita de la Vrabie. Acesta avea sa fie si golul calificarii pentru FCM Dorohoi, in conditiile in care Rapidul nu a mai avut vreo ocazie clara pana la final.

FCM Dorohoi: Rohetki – Halip, Cososchi, St. Nicolae, Orasanu, Gherman, Ghiviziu, M. Bordianu, Vrabie, Homneac, Ed. Sandu. Antrenor: Vespazian Colban. In repriza a doua au mai intrat: Grumezescu, Barabas si Strancoschi.

Rapid Suceava: Pascal – Balan, Fl. Plamada, Velescu, Spatar, Cainari, Stanescu, Apetri, Sumanariu, Ionesi, Negru. Antrenori: Marin Barbu si Bogdan Tudoreanu. In repriza a doua u mai intrat: Golofca si I. Plamada.

COMENTARII:

8 Comentarii la "FOTO | Executaţi de „KGB”"

  1. ve-ti posta poze sau rezumat video? ca am vazut ca sa filmat la meci!

  2. Va fi și video. Țineți aproape!

  3. Juma’ de echipa a Dorohoiului a trecut pe la Suceava…

  4. Asteptam!

  5. mai pleaca M.Barbu la Corona Brasov ? daca pleaca atunci nu trebuia ca sa-i fugareasca pe Maradona si Ferariu de la Rapid ! erau 2 jucatori buni si avem nevoie de jucatori buni ! au facut altii mai mari pacate decat ei si la echipe mai mari si au fost iertati !

  6. Înfrângerea cu CFR a spart buboiul care puroia încă de la promovarea echipei în prima ligă. Startul dezamăgitor din Liga 1, dar şi problemele financiare, au creat o atmosferă extrem de apăsată în cadrul vestiarului Coronei Braşov. Trupa de sub Tâmpa este împărţită în două tabere: una alături de antrenorul Nae Manea, alta de preşedintele Paul Enache. Antrenorul Coronei a declarat că va continua în cadrul echipei în funcţie de desfăşurarea evenimentelor din următoarele săptămâni. „N-o să plec de la Corona, am un contract ferm aici şi vreau să mi-l respect. Nu se pune problema să plec, cel puţin deocamdată. Vom vedea ce va fi săptămânile viitoare”, a spus Manea după pierdută în deplasare, pe terenul CFR-ului. Cu toate acestea, Marin Barbu a fost prezent în startul acestei săptămâni la Braşov şi s-a înţeles deja cu preşedintele Paul Enache. „Magiun” ar urma să aibă sub conducere doar jumătate din actualul lot, cealaltă jumătate urmând să fie pusă pe liber după despărţirea de Nae Manea (foto). Între Manea şi Enache a avut loc o discuţie foarte aprinsă în cursul săptămânii trecute, iar aceasta a fost la un pas să degenereze în violenţe. După acel eveniment, coabitarea nu mai este o opţiune la Corona Braşov. Dorit în locul lui Manea, Marin Barbu a semnat la începutul lunii august un contract cu divizionara secundă Rapid CFR Suceva, însă în acest moment planează mai multe semne de întrebare asupra evoluţiei moldovenilor în liga a doua. Evident, situaţia nu convine nimănui, Manea nu a avut rezultate, are în schimb un contract generos, 3500 de euro pe lună şi cu aceeaşi sumă ar dori să rămână şi într-o nouă variantă, convenabilă lui, ca manager general, urmând ca echipa să aibă alt antrenor. Această variantă nu e însă pe placul conducerii care doreşte despărţirea cu orice preţ de Manea. De pe urma acestor frământări suferă însă echipa, situaţia din clasament, ingrată şi ea, urmând clar a se adânci, indiferent de ce soluţie s-ar găsi. Până una alta, urmează o pauză de trei săptămâni, timp în care ar trebui să se liniştească apele, iar lotul să încerce o oarecare omogenizare. Ar fi singura variantă în care Corona, chiar dacă nu ar reuşi salvarea de la retrogradare, ar evita penibilul în care tinde să se adâncească..

  7. eu l-am propus, nu odata, pe Ioan Radu antrenor al Sucevei!

  8. Un rezumat video?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*