FOTO & VIDEO | Railex a câştigat Cupa Cartierelor pentru a patra oară în istoria competiţiei

Railex - Cupa Cartierelor 2016

Trofeul celei de-a VIII-a editii a Cupei Cartierelor a ajuns din nou la Railex. Echipa patronata de Ilie Lahman a castigat pentru a patra oara competitia care le aduce sucevenilor bucuria din spatele blocurilor, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul Ramiro, in finala, cu scorul de 2-0, in fata celor de la Old Bucovina. “Alb-rosii” si-au asigurat victoria prin golurile lui Bijec si Cainari.

Railex a mizat pe urmatorii jucatori: Danut Tipa – Sergiu Corban, Ovidiu Bosancu, Mihai Gurita, Radu Tomescu, Viorel Stan, Cornel Cainari, Andrei Bijec, Nae Gliga si Vlad Leuciuc. Antrenor: Costel Ilie. Delegat: Ionel Cazacu.

Podiumul a fost completat de Autobest Itcani, care a castigat finala mica, in fata celor de la Rai Caffe Obcini, cu scorul de 9-0, prin golurile marcate de Tautianu (3), Jitariuc (2), T. Neamtu, G. Neamtu, Sumanaru si Costeniuc. Clasata pe locul 4, Rai Caffe a produs supriza editiei din acest an, dupa ce a eliminat in faza sferturilor de finala campioana din 2015, Galacticii Centru.

La festivitatea de premiere de la final, oficiata de presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, si de presedintele Asociatiei Judetene “Sportul pentru Toti” Suceava, Mihai Androhovici, organizatorii au acordat si cateva premii speciale. Astfel, cu un total de 8 goluri inscrise la turneul final, Costel Pamparau (Familia Obcini) a castigat titlul de golgheter, Ionut Sofian (Autobest Itcani) a fost declarat cel mai bun portar al turneului, Sergiu Corban (Railex Burdujeni) a fost desemnat cel mai tehnic jucator, in vreme ce Sporting de Bdj a primit titlul de cea mai promitatoare echipa.

Vezi o galerie FOTO realizata de Codrin Males!

Desfasurata pe parcursul a doua weekeend-uri, la Ramiro, editia din acest an a Cupei Cartierelor a adunat peste 300 de participati, impartiti in 33 echipe.

Cupa Cartierelor 2016 a fost organizata cu sprijinul urmatorilor parteneri: Pub Sport Ramiro, Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Asociatia Judeteana „Sportul pentru Toti”, Rai Caffe, NGGS, Invent Vision, Total Bet, Gents Barber Shop, Sevas Print si Decathlon.

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO & VIDEO | Railex a câştigat Cupa Cartierelor pentru a patra oară în istoria competiţiei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*