FOTO| G.P. „Cristina Casandra”, la final

Stadionul Areni și sala de atletism a clubului CSM Suceava au găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, cea de-a 9-a ediţie a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” la atletism. Întrecerea din acest an a adunat la start 142 participanţi, împărţiţi în opt probe de concurs.

La categoria open, acolo unde s-a concurat pe o distanţă de 3.000 de metri, câştigatori au fost Iustin Mandiuc şi Simona Caziuc. Ciprian Vodă și Ana Maria Purcariu au terminat pe primul loc în cursele pentru copii II, desfăşurate pe 800 de metri. La juniori III – 1500 de metri, câștig de cauză au avut Costel Nuculcea, la băieți, și Angelica Olenici la fete.

În acest an, Grand Prix-ul „Cristina Casandra” a cuprins, în premieră, și o întrecere destinată veteranilor. La masculin, Costinel Dascălu a terminat primul cursa de 1.500 de metri, iar la feminin pe prima poziție s-a situat Ana Țepes.

Organizată pentru al doilea an consecutiv, întrecerea prichindeilor s-a desfășurat pe distanța de 250 de metri, iar concurenții, cu vârste între doi și opt ani, au avut posibilitatea să alerge însoțiți de părinții lor. La această categorie toți participanții au fost declarați câștigători.

Ediţia a 9-a a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” a fost organizată de cunoscuta atletă suceveană, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, clubul CSM Suceava şi Asociaţia Judeţeană de Atletism. Participanții au fost recompensați la final cu diplome, medalii, cupe şi dulciuri.

Vezi o galerie FOTO de la acest eveniment!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *