FOTO| CSU Suceava – CSM Focşani: 41-34

CSU Suceava a câştigat meciul amical susţinut vineri după-amiază, în sala LPS, în compania prim-divizionarei CSM Focşani cu scorul de 41-34 (18-12). Cu ocazia acestei partide la gruparea suceveana a revenit Cristi Tcaciuc, dar şi Adi Tîrzioru.

Supervizaţi din tribune de cei mai mici dintre colegii de club – minihandbaliştii, „studenţii” au preluat pentru prima dată conducerea scorului în minutul 17, atunci când Baican a punctat pentru 8-7. Pe fondul câtorva intervenţii foarte bune ale portarului Manea, formaţia pregătită de Răzvan Bernicu şi-a păstrat avansul până la finalul primei reprize. Leonard Acatrinei a stabilit scorul pauzei, 18-12, cu o aruncare de la 9 metri direct în vinclul porţii apărate de ex-universitarul Marocico.

Jocul a fost echilibrat pe parcursul reprizei secunde, astfel că în minutul 45 tabela din sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava indica scorul de 29-24. După şase minute, sucevenii aveau să se distanţeze la şapte goluri pe tabela de marcaj, 35-28, aceasta fiind şi cea mai mare diferenţă de scor. Petrea a transformat în ultima secundă a întalnirii o aruncare de la 7 metri pentru scorul final de 41-34.

În minutul 35 al meciului de vineri la CSU Suceava a intrat Adi Tîrzioru. Autor a trei goluri, jucătorul în vârstă de 22 de ani a semnat cu gruparea suceveană după despărţirea de Pandurii Târgu Jiu, dar va avea drept de joc în meciurile oficiale abia din vară, după disputarea barajului pentru promovarea în Liga Naţională. Alături de Tîrzioru, în debutul reprizei secunde, a intrat şi portarul Cristi Tcaciuc, revenit după o intervenţie chirurgicală suferită în zona gâtului.

Vezi o galerie FOTO de la acest meci!

CSU Suceava şi CSM Focşani se vor reîntâlni într-un nou meci amical sâmbătă, de la ora 9:30, tot în sala Liceul cu Program Sportiv din Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Echipa joaca bine, au realizat doua meciuri frumoase si cred ca putem reveni pe prima scena a handbalului.
    Asteptam sprijinul si implicarea efectiva a autoritatilor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close