FOTO| CSM Suceava – Politehnica Iaşi: 7-54

rugby Suceava - Iasi

CSM Bucovina Suceava a fost învinsă categoric în primul meci de pregătire disputat în această iarnă. Formaţia antrenată de Constantin Vlad a cedat, în faţa celor de la Politehnica Iaşi, cu scorul de 7-54 (7-28), într-un amical desfăşurat ieri după-amiază pe terenul Unirea. Punctele de onoare al sucevenilor au venit pe finalul primei reprize, în urma un eseu marcat de Ştefancu şi transformat de O. Scolobiuc.

“Este o diferenţa mare între cele două echipe, atât în privinţa bugetelor, cât şi a loturilor de jucători. Ieşenii se pregătesc de Super Ligă şi au transferat ce-i mai bun din Divizia Naţională. Dacă foloseam pe tot parcursul meciului cea mai bună formulă de joc a noastră, probabil rezultatul era mult mai strâns. Am preferat însă să-i văd la lucru şi pe jucătorii mei tineri din lot”, a precizat antrenorul Constantin Vlad.

Vezi aici o galerie FOTO de la acest meci!

CSM Bucovina şi Politehnica s-a putea întâlni din nou, tot pe Suceava, la revenirea ieşenilor din cantonamentul de la Vatra Dornei.

Scolobiuc şi compania vor începe meciurile oficiale pe 2 aprilie, odată cu startul Cupei României rezervată echipelor din Divizia Naţională.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| CSM Suceava – Politehnica Iaşi: 7-54"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*