FOTO| CSM Suceava – Politehnica Iaşi: 7-54

CSM Bucovina Suceava a fost învinsă categoric în primul meci de pregătire disputat în această iarnă. Formaţia antrenată de Constantin Vlad a cedat, în faţa celor de la Politehnica Iaşi, cu scorul de 7-54 (7-28), într-un amical desfăşurat ieri după-amiază pe terenul Unirea. Punctele de onoare al sucevenilor au venit pe finalul primei reprize, în urma un eseu marcat de Ştefancu şi transformat de O. Scolobiuc.

“Este o diferenţa mare între cele două echipe, atât în privinţa bugetelor, cât şi a loturilor de jucători. Ieşenii se pregătesc de Super Ligă şi au transferat ce-i mai bun din Divizia Naţională. Dacă foloseam pe tot parcursul meciului cea mai bună formulă de joc a noastră, probabil rezultatul era mult mai strâns. Am preferat însă să-i văd la lucru şi pe jucătorii mei tineri din lot”, a precizat antrenorul Constantin Vlad.

Vezi aici o galerie FOTO de la acest meci!

CSM Bucovina şi Politehnica s-a putea întâlni din nou, tot pe Suceava, la revenirea ieşenilor din cantonamentul de la Vatra Dornei.

Scolobiuc şi compania vor începe meciurile oficiale pe 2 aprilie, odată cu startul Cupei României rezervată echipelor din Divizia Naţională.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *