VIDEO | Foresta – Dunărea Călărași: 0-2

Vezi rezumatul VIDEO al meciului dintre Foresta Suceava și Dunărea Călărași, disputat sâmbătă, pe stadionul „Areni”, în cadrul etapei a 12-a din Liga a 2-a, și încheiat cu scorul de 0-2 (0-1). Golurile au fost marcate de Alexandru (7) și Manole (7-6).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. Cu mai mult curaj cred ca puteam scoate mai mult, nici ei nu au fost de speriat. Astept revenirea lui Cerlinca, Pappoe si Belevschi. Plus din punctul meu de vedere nu stiu de ce am jucat cu Chalabi mijlocas si Kimbaloula atacant. Cu Mioveniul cand au fost folositi invers a iesit mai bine. Cel putin asa mi s-a parut mie. Oricum, nu trebuie sa exageram, nu eram cotati ca favoriti la acest meci. Important este sa nu pierdem la Satu Mare.

  2. Am vazut cu toti ,am avut 3-4ocazii ,mai ales din careul lor !!!suturi anemice ,nr 10 tot timpul pasează mingea in spate ,,,,în loc să meargă spre poartă !degeaba are viteză nu ştie so aplice în joc ,sperăm ca la Olimpia să caştigăm ,sânt mult mai slabi ca Afumati ,baftă !

  3. Am fost prima data in acest campionat, la meciul de azi cu Dunarea Calarasi. Concluzii: e meritoriu faptul ca noii investitori au salvat echipa, dar echipa n-arata prea bine. Apararea e vraiste, mijlocul slab, atacul…foarte subtire. S-au adus multi jucatori cu nume exotice, dar de calitate indoielnica. Foarte bun capitanul echipei, fundas central destul de sigur pe el, puternic si cu experienta si Masella…bunisor. Matei…aproape inexistent (e drept ca nici mijlocul nu i-a creat faze de poarta). In rest, jucatori adusi la cantitate. Poate si lipsa omogenitatii echipei creeaza impresia unei scazute calitati, dar cert este ca asa cum arata acum echipa, nu va reusi sa obtina rezultate satisfacatoare si sa aduca lumea la stadion! Sa dea Domnul sa ma insel! Hai Foresta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *