FOTO | Railex a cucerit pentru al treilea an consecutiv trofeul Cupei Cartierelor

Trofeul celei de-a zecea editii a Cupei Cartierelor a ajuns tot la Railex Burdujeni. Formatia patronata de Ilie Lahman a castigat pentru al treilea an consecutiv competitia care le readuce sucevenilor bucuria fotbalului din spatele blocurilor, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul Civica Sport Center din Scheia, in fata celor de la Family Obcini, cu scorul de 1-0. Finala a fost decisa de un gol marcat de Railex cu patru minute inainte de final.

Railex a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Laurentiu Berezoschi, Ovidiu Bosancu, Nolbert Solcan, Sergiu Corban, Mihai Gurita, Nae Gliga, Radu Tomescu, Andrei Bijec si Andrei Cerlinca. Delegatii echipei: Dan Haraga si Ionel Cazacu. Patron: Ilie Lahman.

Podiumul editiei din acest an a fost completat de Oscar Cleaning Burdujeni, care a castigat finala mica, in fata celor de la Croitoria Cuti Obcini, cu scorul de 5-1, prin golurile marcate de R. Martin (4) si Dutica, respectiv Placinta.

La festivitatea de premiere, oficiata de presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, si de administratorul Civica Sport Center, Sergiu Ruptas, organizatorii au acordat si trei premii individuale. Astfel, cu un total de 9 goluri inscrise la turneul final, Eusebiu Mercas (Family Burdujeni) a castigat titlul de golgheter, Vlad Hantascu (Family Obcini) a fost declarat cel mai bun portar, in vreme ce Eduard Julei (Oscar Cleaning Burdujeni) a fost desemnat cel mai bun jucator.

Vezi mai multe galerii FOTO realizate de Giani Ormenisan si Costi Solovastru!

Cupa Cartierelor 2018 a fost organizata cu sprijinul urmatorilor parteneri: Civica Sport Center, Dia-Film, www.GalbenVerde.ro, Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Asociatia Judeteana „Sportul pentru Toti” Suceava prin programul UISP si #DopOut Project, Total Bet, ATU Bar si cotidianul Obiectiv de Suceava.

Meciurile turneului din acest an au fost arbitrate de Stelica Boariu, Ovidiu Vranau si Ghita Ignanescu, Andrei Harip a asigurat asistenta medicala, in vreme ce Giani Ormenisan si Costi Solovastru au fost fotografii competitie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *