FOTO | Viitorul Liteni este noua campioană judeţeană la futsal

Viitorul Liteni este noua campioana judeteana la futsal. Echipa condusa de Demis Maranda si Catalin Holca a castigat trofeul celei de-a treia editii, dupa ce s-a impus duminica, in ultimul act al turneul final gazduit de sala LPS, la loviturile de departajare, cu scorul general de 5-4, in fata Avantului Volovat.

Formatia lui Ghita Vicol a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Bijec si Leuciuc, dar Viitorul a trimis meciul la penalty-uri cu reusitele lui P. Razlog si Cristescu din ultimele minute. La loviturile de departajare, cei de la Liteni au executat perfect, trei din trei, in timp ce Avantul Volovata ratat prin Leuciuc.

Viitorul Liteni a mizat pe: Ionut Bicleanu, Ciprian Hatnean – Daniel Cristescu, Daniel Paius, Petru Razlog, Vladimir Razlog, Andrei Duman, Bogdan Prichici, Alin Neamtu si Stefan Pavaluc. Antrenori: Demis Maranda si Catalin Holca.

Rezultatele complete ale turneului final:

Grupa A:
Stejarul Cajvana – Viitorul Liteni 0-4
Somuzul Preutesti – Foresta II Siret 0-3
Stejarul Cajvana – Somuzul Preutesti 6-2
Viitorul Liteni – Foresta II Siret 2-1
Stejarul Cajvana – Foresta II Siret 4-1
Viitorul Liteni – Somuzul Preutesti 5-1

Grupa B:
Sporting Poieni Solca – Recolta Fantanele 2-6
Avantul Volovat – Somuz Falticeni 4-1
Sporting Poieni Solca – Avantul Volovat 1-2
Recolta Fantanele – Somuz Falticeni 2-0
Sporting Poieni Solca – Somuz Falticeni 2-3
Recolta Fantanele – Avantul Volovat 1-3

Finala:
Viitorul Liteni – Avantul Volovat 2-2 (5-4, d.p.)

Vezi o galerie FOTO de la turneul final!

Viitorul Liteni a castigat trofeul dupa a treia incercare. “Suntem la a treia incercare. De data am ajuns in finala, iar cu ajutorul zeitei Fortuna am si castigat-o. A fost un meci frumos pentru spectatori, un meci cu rasturnari de scor. Ii felicit pe baietii, ne doream foarte mult sa ducem trofeul la Liteni, unde avem un primar care sprijina financiar sportul local”, a declarat antrenorul Demis Maranda la finalul competitiei de la LPS.

A fost o finala frumoasa, cu revenire de 0-2 la 2-2 si lovituri de departajare. Pentru editia de anul viitor ne propunem atragerea unui partener alaturi de Campionatul Judetean de Futsal, sa putem sa oferim si premii in bani castigatorilor sau macar in echipament sportiv”, a adaugat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Meciurile turneului final la futsal au fost arbitrate de Vasile Tacu si Ghita Ignatescu, iar asistenta medicala la sala a fost asigurata de Laurentiu Harip.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *