FOTO| CSM Bucovina – RC Bârlad: 13-22

CSM Bucovina Suceava a suferit a doua înfrângere în faza grupelor din Cupa României la rugby, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul Unirea, cu scorul de 13-22, în fața formației RC Bârlad.

Aflată la primul meci din acest an în fața propriilor supoteri, trupa antrenată de Constantin Vlad a deschis repede scorul, după ce Elisei a profitat de o nesincronizare în defensiva bârlădenilor și a culcat balonul în terenul de țință. Oaspeții au reacționat imediat, iar pe fondul a două greșeli majore în apărare, au marcat două eseuri, dintre care unul transformat, preluând conducerea cu 12-5.  După o perioadă de joc încâlcit, formația suceveană a redus din handicap prin Octavian Scolobiuc, care a transformat o lovitură de pedeapsă. La scorul de 8-12, elevii lui Constantin Vlad au continuat să preseze în atac, iar în urma unei grămezi spontane, Ștefăniță Rusu a reușit o încercare. Transformarea a fost ratată de Octavian Scolobiuc și la pauză scorul era 13-12 pentru gazde.

Repriza secundă a fost una de luptă, fiecare din cele două formații fiind foarte aproape de a înscrie. Cei care au punctat au fost oaspeții. Cu zece minute înainte de final, bârlădenii au reușit să transforme o lovitură de pedeapsă de pe parte dreaptă și au preluat conducerea cu 15-13. Sucevenii nu au cedat și au beneficiat de o lovitură de pedeapsă de la aproximativ zece metri de terenul de țintă advers. Din păcate, au luat decizia greșită de a juca la ”mână” în loc de o execuție cu piciorul pentru a trimite balonul printre buturi, ratând astfel ocazia de a trece în avantaj. Eroarea i-a marcat pe rugbiștii suceveni, care au mai încasat un eseu transformat la ultima fază a partidei, încheiată la 13-22.

Vezi aici o galerie FOTO de la acest meci!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *