FOTO Handbalistele de la LPS Suceava, pe primul loc la Junioare 3

Handbalistele de la LPS Suceava au urcat pe primul loc în Campionatul Național pentru Junioare 3. În etapa a 7-a, echipa antrenată de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la LPS Vaslui cu 32-27.

LPS Suceava a obținut a șasea victorie în șapte etape disputate în Campionatul Național de handbal feminin pentru junioare III. Echipa antrenată de Florin Ciubotariu și Iulian Dugan a câștigat, pe teren propriu, în fața celor de la LPS Vaslui cu scorul de 32-27, la pauză 17-13.

În urma acestui rezultat, echipa suceveană a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei A, la egalitate de puncte, 12, cu CSO Buhuși și OK Sport Onești, dar cu golaveraj superior. Pentru LPS Suceava urmează un nou meci pe teren propriu, miercuri, de la ora 14:00, în compania echipei LPS Iași.


În campionatul rezervat junioarelor II, LPS Suceava a pierdut, în deplasare, cu CSS Galați, scor 49-33, la pauză 25-13. În următoarea etapă, a zecea din sezonul regulat, echipa antrenată de Ilie Pîțu va juca pe terenul liderului ACS Lucian Bute Galați.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *