FOTO | Cupa Phoenix şi-a desemnat laureaţii ediţiei a III-a

Phoenix Cup la baschet si-a desemnat in weekendul trecut castigatorii editiei a III-a. Desfasurata pe esplanada Casei de Cultura, sambata, si pe Calea Burdujeni, duminica, competitia din acest an a reunit la start 23 de echipe din Suceava, Radauti, Botosani, Siret si Ipotesti. Dupa doua zile de concurs si 60 de meciuri care au atras aproape 3.000 de spectatori, castig de cauza au avut formatiile The Wolves Suceava (sub 14 ani – masculin), Pheonix Suceava (sub 18 ani – feminin), Triple Treat Radauti (sub 18 ani – masculin) si Noroc Botosani (peste 18 ani – masculin).

Componenta podiumului la fiecare categorie:

Sub 14 ani – masculin
Locul I – The Wolves (Suceava)
Locul II – The Jumpers (Radauti)
Locul III – Monkeys in Pijamas (Suceava)

Sub 18 ani – feminin:
Locul I – Phoenix (Suceava)
Locul II – Dinamic (Ipotesti)
Locul III – Scorpions (Suceava)

Sub 18 ani – masculin:
Locul I – Triple Treat (Radauti)
Locul II – Young Warriors (Radauti)
Locul III – Suceava Black Timberwolves (Suceava)

Peste 18 ani – masculin:
Locul I – Noroc (Botosani)
Locul II – Fratii Jderi (Suceava)
Locul III – Capitalistii (Radauti)

Pe lânga competitia de baschet 3 x 3, evenimentul a cuprins si concursuri de aruncari libere, unde dintr-un totat 45 de participanti s-au evidentiat Emanuel Capatina (Radauti), David Derevlean (Radauti), Alex Olenici (Radauti). In concursul de aruncari de trei puncte, dintr-un total de 33 de participanti, s-au remarcat: Cosmin Nichiforiuc (Radauti), Alexandru Rusu (Radauti) si Mihai Dobrincu (Botosani). In concursul de slam dunk, o premiera pentru judetul Suceava, podiumul a fost ocupat in ordine de Serban Balan (Botosani), Matei Dobrincu (Botosani) si Lucian Lupu (Radauti).

Vezi o galerie FOTO de la Phoenix Cup!

Phoenix Cup a crescut nivelul competitiei prin cele doua panouri de joc oficiale, prin transmiterea competitiei live pe youtube si facebook si prin aducerea unor arbitri oficiali ai Federatiei Romane de Baschet, este vorba de Daniel Ungureanu si Marius Fecheci. Prin acestea, competitia se apropie din ce in ce mai mult de competitiile nationale si internationale, lucru ce Clubul Phoenix doreste sa il realizeze cat mai repede pentru a atrage in Suceava si jucatori din afara judetului si chiar din afara tarii”, au declarat organizatorii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *