FOTO Ion Lungu: „Sala Polivalentă începe să prindă contur”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a publicat în această dimineață o nouă serie de fotografii realizate pe șantierul viitoarei săli polivalente a Sucevei.

„Începe să prindă contur clădirea Sălii Polivalente, din Complexul Sportiv al municipiului Suceava. După finalizarea turnării celor 6 radiere, la Sala Polivalentă se lucrează la turnarea stâlpilor și la prima casă a scării între etaje”, a transmis Ion Lungu pe pagina oficială de Facebook. Acesta declarase săptămâna trecută că gradul de realizare a stadiului fizic al lucrărilor este de aproximativ de 20%.

Sala Polivalentă de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni va avea o suprafață totală de peste 28.000 de metri. Construcția va cuprinde sala propriu-zisă, cu 5.000 de locuri, si cea de antrenament, un spațiu pentru recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste de bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri, din care 6 pentru autocare. Valoarea totală a investiției este de peste 30 milioane de euro.

Accesul la Sala Polivalentă se va face atât dinspre bulevardul Sofia Vicoveanca, cât și dinspre Inspectoratul pentru Situații de Urgență, pe un drum prin spatele Stațiunii de Cercetare Agricolă.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *