Ciutac și Ungurian au renunțat la conducerea Forestei

Andrei Ciutac și Mihai Ungurian și-au înaintat demisia din funcția de președinte, respectiv vicepreședinte al Forestei, se arată într-un comunicat transmis luni seară de clubul sucevean.

Funcția de președinte a grupării de pe Areni va fi preluata de Gabriel Clim, fostul patron la Rapidului CFR Suceava, iar numele viitorului antrenor va fi anunțat până luni, 18 iulie, când este programată reunirea lotului.

Încă de la începutul proiectului, scopul clubului ACS Foresta Suceava a fost acela de a deveni o emblemă a comunității locale în fotbalul național. Ca urmare a ratării obiectivului promovării în al doilea eșalon fotbalistic, președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au înaintat demisiile din funcțiile de presedinte, respectiv vicepresedinte.

În urma acestui demers și din dorința de a continua munca începută în anul 2016, proiectul ACS Foresta Suceava va trece printr-un proces de reorganizare, primul pas în acest sens fiind numirea domnului Gabriel Clim în funcția de președinte.

Pana la data de 18.07.2022, cand va fi reunirea lotului urmeaza sa fie numit si noul antrenor principal pentru sezonul urmator”, se arată în comunicatul clubului Foresta

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe 27 august într-un format cu zece serii a câte zece echipe. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. dar un audit sa facut la echipa ? de aia si stam in liga III prea multe datorii au plecat fara sa ii intrebe nimeni nimic oare de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close