Bilete pentru Europene

Cristina Casandra (CSM Suceava) si Andrei Leanca (CSM Dorna Vatra Dornei) vor reprezenta Romania la Campionatele Europene de cros. Cei doi atleti au obtinut biletele de calificare la competitia ce va avea loc luna viitoare, pe 8 decembrie, la Belgrad in urma rezultatelor bune obtinute sambata, in statiunea Baile Felix, la cea de-a treia editie a Cupei Romaniei de cros, acolo unde Cristina Cristiana a ocupat locul secund in proba de 8.000 de metri destinata senioarelor, in vreme ce Andrei Leanca a sosit pe locul 6 in proba de 6.000 de metri rezervata juniorilor I si II.

In plus, cvartetul format din Cristina Casandra, Viorica Hasna, Ancuta Ivorciuc si Alina Onofrei i-a asigurat clubului CSM Suceava locul secund in proba pe echipe la categoria senioare. Performerii delegatiei sucevene au fost insa dorneanul Claudiu Daniel Mihaescu, care a castigat proba de 2.000 de metri rezervata copiiilor I si echipa de fete care a reprezentat CSM Dorna Vatra Dornei, cvartetul format din Paula Alina Vantu, Daniela Candrea, Corina Murariu si Diana Angelescu ocupand primul loc in proba de 1.500 de metri la copile I.

Rezultate la fel de notabile au obtinut si atletii radauteni. La individual, Dorin Andrei Rusu a ocupat locul secund in cursa de 4.000 de metri rezervata juniorilor III, iar Costel Niculcea a sosit pe locul al treilea in proba de 2.000 de metri rezervata copiiilor I. In clasamentul general pe echipe, CSS Radauti a ocupat locul doi la categoria copii I, acolo unde, pe langa Costel Niculcea, au mai punctat sportivii Florin Pitic, Alexandru Badelita si Alexandru Curelar. Pe podiumul de la Baile Felix au urcat si atletii de la LPS Suceava, cvartetul format din Ciprian Enache, Silviu Marmeliuc, Sebastian Cardeiu si Daniel Macovei ocupand locul al treilea in clasamentul pe echipe in proba de 6.000 de metri rezervata juniorilor I.

In total, cluburile sucevene au urcat de opt ori pe podiumul de premiere la Cupa Romaniei de cros de la Baile Felix, de patru ori la individual si de patru ori cu echipa. Competitia de ieri a reunit la start pentru 500 de atleti din intreaga tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bilete pentru Europene"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*