FOTO| Au început „cursurile”

Handbaliştii suceveni au început luni după-amiază antrenamentele pentru următorul sezon competiţional. La reunirea lotului, desfăşurată pe terenul de sport al Universității, sub comanda lui Adrian Chiruț s-au prezentat 18 jucători.

Bosniacul Sasa Puljizovici, sârbul Dusan Slipka și Cristian Tcaciuc au lipsit motivat de la prima întâlnire a universitarilor din această vară. Gabriel Burlacu a fost prezent, dar cel puțin o lună de zile se va recupera după o intervenție chirurgicală. Printre cei 18 jucători veniți la reunire s-au numărat și „repatriații” Florin Ciubotariu, Adi Mitrea, Adi Tîrzioru, Bogdan Șoldănescu, George Șelaru și Sebastian Polocoșer.

Prima săptămână după vacanță este destinată reacomodării la efort, „studenții” urmând să se antreneze normal începând de lunea viitoare. Între 11 și 13 iulie, handbaliștii suceveni vor fi testați de fostul preparator fizic al clubului Dinamo București, Radu Vasilcan.

„Nu știu cum a fost vacanța pentru ei, scurtă sau lungă, dar a trebuit să începem pregătirile. Prima săptămână va fi mai ușoară, de reacomodare la efort, iar de pe 11 iulie vom intra în programul normal. Vom da testele și, în funcție de rezultate, vom structura un program de antrenament individualizat. Va fi o pregătire destul de grea, dar nu voi scoate untul din ei”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

Vezi o galerie FOTO de la reunire!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *