FOTO | Ayan Vereşti a câştigat ediţia a treia a Cupei „Activ Tişăuţi”

Trofeul celei de-a treia editii a Cupei “Activ Tisauti” la minifotbal a ajuns in posesia celor de la Ayan Veresti. Echipa condusa de Bogdan Ailiesei a castigat competitia organizata la sfarsitul saptamanii trecute in sala din Ipotesti, dupa ce s-a impus in finala, cu scorul de 5-2, in fata celor de la Prodalcom Suceava.

Podiumul editiei din acest an a fost completat de Queens Park Lisaura. Formatia de veterani condusa de Ciprian Anton a terminat pe locul 3, dupa a castigat finala mica a Cupei, cu scorul de 3-1, in fata celor de la CFR Moara.

La festivitatea de premiere, oficiata de presedintele AJF, Ciprian Anton, organizatorii au acordat si doua premii individuale. Astfel, Mihaita Ghiorghita (Ayan Veresti) a fost desemnat cel mai tehnic jucator, in vreme ce Cristian Sarbusca (Prodalcom Suceava) a fost ales cel mai bun portar al competitiei.

Ayan Veresti a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Bogdan Ailiesei, Radu Luncariu, Ionut Ciornei, Ovidiu Ciocoiu, Mihaita Ghiorghita, Sergiu Corban, Vlad Leuciuc, Iosif Todica, Silviu Palaghianu si Daniel Cristescu.

Vezi o galerie FOTO de la Cupa „Activ Tisauti”!

Meciurile au fost arbitrate de Ovidiu Vranau si Ioan Gavrilovici, in vreme ce Laurentiu Harip a asigurat asistenta medicala la sala. Organizata de Ciprian Chir, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Primaria Comunei Ipotesti, Asociatia “Prietenii Rugby-ului”, Expert Music Suceava, Folie Auto Tisauti, Activ MSN Construct Tisauti si siteul GazetaSV.ro, cea de-a treia editie a Cupei “Activ Tisauti” a reunit la start 16 echipe din 8 localitati.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *