Silviu Casandra, sportivul anului

CSM Suceava si-a premiat, astazi, sportivii cu cele mai bune rezultate obtinute in 2010. Organizata intr-unul dintre cele mai prolifice momente din istoria clubului din punct de vedere al performantelor sportive, cu peste 100 de medalii castigate pe parcursul acestui an competitional, gala laureatilor de la CSM Suceava l-a avut in prim-plan atletul pe Silviu Casandra. Castigator a trei medalii de aur in probele de 20 si 50 de kilometri mars a Campionatelor Nationale, precum si in cea de 20 kilometri mars din cadrul Balcaniadei, Silviu Casandra s-a clasat pe primul loc in topul sportivilor de la CSM Suceava cu cele mai prestigiose rezultate in anul 2010.

Clasamentul celor mai buni sportivi de la CSM Suceava:
1. Silviu Casandra (atletism);
2. Marius Ghica (canotaj);
3. Adrian Ghica (canotaj);
4. Oana Cazacu (tir cu arcul);
5. Samson Mihai (canotaj);
6. Aurelian Bacinschi (tir cu arcul) si Iulian Rosu (atletism);
7. Oana Trufin (tir cu arcul);
8. Elena Gheorghita (tir cu arcul);
9. Dragos Neacsu (atletism);
10. Geanina Beleaga (canotaj).

La finalul galei, Silviu Casandra a declarat ca premiul primit din partea CSM Suceava vine ca o recunoastere pentru cele sase medalii cucerite pe parcursul anului 2010. “Este o recunoastere a performantelor pe care le-am obtinut anul acesta. Am avut un an plin de realizari, unul in care am reusit sa obtin sase medalii. Pentru anul viitor imi propun sa fiu mai mult antrenor, intrucat este an preolimpic, iar Cristiana trebuie sa obtina baremul pentru Olimpiada de la Londra”, a spus Silviu Casandra, dupa festivitatea de premiere.

Festivitatea de premiere de astazi nu i-a ocolit nici pe oamenii care au pus umarul din umbra la performantele sportivilor de la CSM Suceava, nu mai putin de 14 antrenori fiind recompensati pentru rezultatele obtinute pe parcursul lui 2010: Cristina Casandra, Radu Mihailescu si Erzilia Tampau – atletism, Aliosa Grozavu, Ioan Drespa si Vasile Avramia – canotaj, Roza Denes si Stefan Buiucliu – tir cu arcul, Daniel Ciubotaru si Andrei Bolohan – lupte, Doru Iftime – box, Constantin Vlad – rugby, Constantin Curelar – hochei si Victor Pancu – volei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Silviu Casandra, sportivul anului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*