FOTO | LPS Suceava – Bucovina Pojorâta: 3-2

Bucovina Pojorata a inceput cu stangul seria meciurilor de pregatire din aceasta iarna, echipa antrenata de Danut Mandrila fiind invinsa in mod surprizator, cu scorul de 2-3, in jocul disputat sambata, in compania juniorilor republicani de la LPS. Gruparea de sub Giumalau a punctat prin Al. Pop si Catargiu, in vreme ce republicanii de la LPS, condusi de pe margine de Ovidiu Murariu si Marius Lup, au inscris prin Juravle, Sebi Vicol (penalty) si Robu.

Vezi o galerie FOTO de la meciul LPS – Pojorata!

Rezultatul este insa unul neconcludent, in conditiile in care Danut Mandrila a aliniat un prim “11” format exclusiv din jucatori veniti in probe la Pojorata. “Am organizat acest meci pentru a-mi face o prima idee despre potentialul jucatorilor veniti in probe. Dintre cei care au evoluat sambata, doar 4-5 vor ramane in lotul de 22 cu care vom intra miercuri in cantonament. Pe langa acestia, mai asteptam cu atacant de nivelul Ligii a II-a”, a precizat antrenorul Bucovinei la finalul jocului de sambata.

LPS Suceava: Nistor – S. Vicol, Nechita, Florescu, Grosieriu – Zama, C. Buziuc, Netea, Juravle – Cotos, Cotoara. Antrenori: Ovidiu Murariu si Marius Lup. Au mai intrat: Robu, Adamovici, Florea si Scripcariu.

Bucovina Pojorata: Bicleanu – Paslaru, Vitu, Moisii, Placinta – Catargiu, Jugaru, Nutescu, Catargiu II – Al. Pop, Balici. Antrenori: Danut Mandrila si Bogdan Grosu.

In urmatorul amical, Bucovina Pojorata va evolua sambata in compania colegei de serie Dacia Unirea Braila, formatia aflata in aceasta perioada in cantonament la Campulung Moldovenesc. Pana la reluarea campionatului Ligii a II-a, gruparea de la poalele Giumalaului mai are prevazute meciuri de verificare cu Rapid Suceava, dar si un joc revansa in fata juniorilor de la LPS.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *