Lungu: „Dacă nu aduc justificările, într-o zi lucrurile vor crăpa la Foresta”

Chiar dacă a început bine campionatul Ligii a III-a, acolo unde ocupă locul 2 după primele șapte etape, Foresta se confruntă cu mari probleme financiare.

Primarul Ion Lungu a anunțat că “galben-verzii” nu pot primi bani de la municipalitate până când nu vor justifica prima tranșă încasată în acest an, în valoare de 900.000 de lei.

Nu am avut nicio discuție cu cei de la club. Nu m-a contactat nimeni, dar într-o zi lucrurile vor crăpa, pe românește. Fac un apel la cei care au luat acea primă tranșă de 900.000 de lei, în special la domnul Gabi Clim, să aducă justificările. Altfel, nu avem cum da și restul de bani la Foresta și periclităm situația și la anul. Atâta timp cât nu aduc justificările, nu putem ajuta echipa de fotbal. Voi încerca să am o discuție, să aplanăm tensiunile de acolo, astfel încât Foresta să meargă mai departe cu aceeași țintă: revenirea în Liga a II-a”, a declarat Ion Lungu.

De altfel, din cauza datoriilor salariale, o parte dintre jucători au refuzat să intre pe teren la ultimele trei meciuri ale Forestei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *