FOTO| Suceava – Bacău: 3-0

Voleibaliştii suceveni au început anul cu o victorie extrem de importantă. CSM Suceava a învins principala contracandidata la locul secund în Divizia A2 Est, Ştiinţa Bacău, cu scorul de 3-0 (13, 22, 11). Partida s-a desfăşurat sâmbătă, în sala „Unirea”, şi a contat pentru etapa a 10-a din sezonul regulat.

Jucătorii pregătiţi de Victor Pancu au început meciul extrem de motivaţi şi şi-au adjudecat lejer primul set, scor 25-13. Rămaşi fără doi jucători importanţi în pauza de iarnă, băcăuanii s-au ridicat la nivelul adversarilor doar în actul secund. Oaspeţii au condus cu 3-7, 5-8 şi 7-11, dar sucevenii aveau să restabilească egalitatea la 14 şi apoi să preia iniţiativa. În cele din urmă, CSM Suceava a închis setul la 22. Partida avea să se sfârşească puţin după o oră de la fluierul de start. Fără replică din partea Ştiinţei, Sasu şi compania au defilat în ultimul act, încheiat cu scorul de 25-11.

„Vreau să îi felicit pe jucători pentru modul în care s-au mobilizat în acest meci. Este un joc pe care l-am pregătit timp de două săptămâni, în ciuda problemelor cu care ne-am confruntat. De la oaspeţi au lipsit doi jucători importanţi, dar oricum nu mă aşteptam să ne impunem de o manieră atât de clară. Sper să continuăm pe aceeaşi linie şi să câştigăm toate meciurile pe care le mai avem de disputat până la play-off”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în meciul cu Ştiinţa Bacău au evoluat următorii jucători: Andone, Sasu, Orăşanu, Gontariu, Ştefură, Petrariu, Huţuleac, Amariei, Lupuleasa şi Mihuţ.

Echipa locală de volei va urmări etapa următoare de pe margine, urmând să revină pe teren peste două săptămâni, când va juca în fieful grupării Dacia Buzău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *