LPS Suceava, locul 2 la turneul semifinal

LPS Suceava a incheiat sezonul 2017/2018 intre cele mai bune patru echipe din tara la categoria juniori E (under 11). Trupa pregatita de Andrei Itco a ratat calificarea in finala nationala, dupa ce a ocupa locul secund la turneul semifinal de la Cluj, acolo unde a bifat doua remize si o infrangere: 2-2 cu Atletico Arad si 2-2 cu Luceafarul Cluj, respectiv 2-4 cu Cautis Steaua Sudului.

Ma bucur ca am reusit sa reprezentam din nou cu succes Suceava si zona Moldovei la aceasta categorie de vârsta. La fel ca si în urma cu doi ani, am fost singurul Liceu cu Program Sportiv din tara ajuns la aceasta faza finala. Îi felicit pe copii pentru rezultatele obtinute, pentru jocul prestat în teren, seriozitatea de care au dat dovada si pentru atitudinea avuta în tot acest an competitional, în urma caruia am meritat sa ajungem din nou printre primele patru echipe din România. Daca am fi avut si putina sansa în primele doua jocuri de la turneul semifinal, poate altfel ar fi stat lucrurile. Una peste alta am avut parte de trei meciuri bune, în compania celor mai bune echipe din tara, jocuri care, cu siguranta, ne vor ajuta pe viitor. Nu pot sa nu remarc ca din lotul nostru au facut parte si trei copii mai mici, doi dintre acestia fiind nascuti în 2009 si unul în 2008, dar acestia au reusit sa se apropie cu succes de valoarea colegilor mai mari. Multumim conducerii liceului pentru tot sprijinul si conditiile oferite, si din nou, vreau sa multumesc frumoasei galerii care a fost la înaltime”, a spus antrenorul Andrei Itco.

LPS Suceava a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Claudiu David, David Isac, Stefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Gaina, Mihai Sava, Victor Babascu, Stefan Petraru, Rares Stefanoaia, Augustin Gaina, Luca Gavrilovici, Andrei Târnoschi, Sebastian Burlacu, Vlad Murariu, Fabio Cucos si Matei Manolache.

Cautis Steaua Sudului si Kids Tampa Brasov vor disputa in acest an finala Campionatului National pentru juniori E.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava, locul 2 la turneul semifinal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*