Hogiu, primul pe judeţ

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret a desemnat, astazi, cei mai buni sportivi ai judetului Suceava in anul 2010. Desfasurata in prezenta directorului interimar Mihai Androhovici si a viceprimarului Lucian Harsovschi, festivitatea de premiere l-a avut in prim plan pe schiorul dornean Petrica Hogiu.

Vicecampion mondial de juniori si participant la Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver, acolo unde a ocupat doar un modest loc 57 in proba de 15 kilometri liber, schiorul de la CSI Vatra Dornei s-a clasat pe primul loc intr-un top al sportivilor din judetul Suceava cu cele mai prestigiose performante in acest an.

Clasamentul celor mai buni sportivi suceveni din 2010:

1.Petrica Hogiu (CSI Vatra Dornei – Schi);
2.Cristian Haldan si Alexandru Mancas (CSTA Suceava – Radioamatorism);
3. Silviu Casandra (CSM Suceava – Atletism);
4. Irina Potarca (CSS Vatra Dornei – Biatlon);
5. Adrian Ghica si Marius Ghica (CSM Suceava – Canotaj)
6. Andrei Bidirliu (CSTA Suceava – Radioamatorism) si Mihai Feher (CSTA Suceava – navomodelism);
7. Oana Cazacu, Alexandru Popescu si Aurelian Bacinsch (CSM Suceava – Tir cu arcul)
8. Ioana Vranceanu (CN “Nicu Gane” Falticeni) Catalin Axinte si Mihai Samson (CSM Suceava – Canotaj)
9. Elena Gheorghita si Oana Trufin (CSM Suceava – Tir cu arcul)
10. Dragos Neacsu si Bogdan Macovei (CSM Suceava – Atletism), Alexandru Bahan (CSM Suceava – Tir sportiv)

Pe langa premierea sportivilor, DJTS Suceava a impartit diplome de merit colaboratorilor si institutiilor partenere care au oferit in ultimul an sprijin material, logistic sau uman activitatilor sportive din judet. Astfel, pe lista celor distinsi cu diplome s-au aflat reprezentatii Consiliului Judetean, Primariei, Jandarmeriei, Inspectoratului de Politie, Inspectoratului Scolar, precum si cei ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog. De asemenea, DJTS Suceava a tinut sa-i premieze pe directorii cluburilor sportive din judet, Valerica Gherasim si Octavian Pungovschi, precum si o serie de antrenori care au pus umarul la rezultatele obtinute de sportivii suceveni in 2010, printre acestia numarandu-se si Leonard Bibirig (handbal), Cristina Casandra (atletism), Constantin Taparjan (lupte), Dumitru Livadaru (rugby) sau Victor Pancu (volei).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Hogiu, primul pe judeţ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*