Dublă amicală cu Dinamo

Handbaliştii suceveni au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru sezonul de primăvară al Ligii Naţionale. Până la primul joc oficial, programat pe 12 februarie, Universitatea va mai disputa cel mult trei meciuri amicale.

După ce la sfârşitul lunii octombrie s-au întâlnit într-o dubla amicală la Suceava, Universitatea şi Dinamo au programate la mijlocul acestei săptămâni alte două jocuri de verificare, de data aceasta, la Braşov. Meciurile sunt programate miercuri, de la ora 17:00, şi joi, de la ora 10:00. În ultima partidă directă, desfăşurată vineri la Cupa Harghitei, “studenţii” au trecut de Dinamo cu scorul de 37-23. Conducerea Universităţii a fost contactată şi de băcăuanii de la Ştiinţa pentru un amical, care ar urma să aibă loc sâmbătă. Pentru meciurile din această săptămână, antrenorul Leonard Bibirig nu va putea conta pe Sergiu Zvanciuc, jucător care nu s-a recuperat complet după ultima accidentare.

Universitatea Suceava are programat primul joc oficial din 2011 săptămâna viitoare. Sambata, 12 februarie, handbaliştii suceveni vor primi vizita formaţiei Steaua Bucureşti, într-un meci contând pentru penultima etapă a turului.

foto: Dragoş Asaftei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Dublă amicală cu Dinamo"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*