CSU trage cortina peste etapa a 19-a. Marţi, ora 11.30, contra Alexandriei

CSU Suceava

CSU Suceava va trage cortina peste etapa a XIX-a Diviziei A, cu un meci pe teren propriu, programat marti, cu incepere de la orele 11.30, in sala LPS.

Chiar daca infrunta a 7-a clasata in serie, antrenorul Razvan Bernicu si-a indemnat elevii sa trateze intalnirea cu maxima seriozitate pentru a nu mai trece prin emotiile din tur, cand universitarii s-au impus in Teleorman, cu 31-29, dupa ce au trebuit sa remonteze un handicap de 5 goluri dupa pauza.

Este un meci pe care trebuie sa-l tratam cu maxima seriozitate. In tur, am intrat prea relaxati pe teren si ne-am facut singuri meciul greu. Sper sa ne fie invatatura de minte, sa nu mai repetam acea prima repriza slaba pe care am facut-o la Alexandria”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu, care incepand cu acest meci va face echipa pe banca tehnica cu Adrian Chirut. Universitarii se confrunta cu patru absente in cadrul lotului, Cristi Bursuc, Olariu, Vele si portarul Tcaciuc acuzand probleme medicale.

Intalnirea dintre CSU Suceava si Alexandria va fi condusa de o brigada de Liga Nationala, formata din buzoienii I. Velisca si C. Vlad. CSU va aborda meciul din postura de ocupanta a locului 3 al clasamentului, fiind depasita de Stiinta Bacau, invingatoare duminica, cu scorul de 52-22, in deplasarea de la Vicov.

Rezultatele etapei a XIX-a:
HC Dobrogea Sud – Politehnica Iasi 42-31
LPS Piatra Neamt – Cimentul Bicaz 34-22
GSIP Moreni – CSU Targoviste 26-31
CSM II Bucuresti – HC Buzau 28-34
CS Vicov Bucovina – Stiinta Bacau 22-52
CSU Suceava – Atletico Alexandria
Farul Constanta a stat in aceasta runda.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU trage cortina peste etapa a 19-a. Marţi, ora 11.30, contra Alexandriei"

  1. De apreciat revenirea lui A. Chirut , care poate impreuna cu cei din conducerea clubului vor reusi sa atraga mai mult sprijin din partea administratiei loc. si jud. Administratie care poate sa „orienteze ” sponsorizarile S.C. spre acest sport unde am avut si putem avea performante ….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*