FOTO | CSM Suceava – CSU Ştiinţa: 3-1

CSM Suceava a inceput campionatul Diviziei A2 la volei masculin cu o victorie, obtinuta sambata, in sala Unirea, in fata celor de la Stiinta Bucuresti.

Trupa antrenata de Victor Pancu a avut primul set in mana, dar l-a pierdut pe final, cu scorul 18-25. In actul secund, pe fondul unor puncte importante scoase de Lupuleasa, gazdele au intors scorul de la 22-24 la 26-24, egaland astfel situatia la seturi. A urmat un set trei la discretia formatiei sucevene, care a condus pe rand cu 6-1, 13-6 si 17-8, pentru ca in final sa se impuna cu 25-18. Sasu si compania au incheiat socotelile odata cu setul patru, pe care si l-au adjudecat cu scorul 25-19, dupa ce au condus si la opt puncte diferenta.

Vezi o galerie FOTO de la meciul CSM Suceava – Stiinta Bucuresti!

Anticipam ca ne asteapta un meci greu, pentru Stiinta Bucuresti s-a intarit inainte de startul sezonului cu trei jucatori din prima divizie. Desi nu ma asteptam, am castigat pe merit. Ma bucur de jucatorii cu experienta si-au facut datoria dupa acel prim set pierdut pe mana noastra. Obiectivul nostru pentru acest an este promovarea tinerilor valorosi de pe plan local”, a spus antrenorul echipei sucevene, Victor Pancu.

In urmatoarea runda de campionat, CSM Suceava se va deplasa la Craiova.

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO | CSM Suceava – CSU Ştiinţa: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*