FOTO| Rapid – LPS Suceava: 9-2

Rapidul s-a impus miercuri, in fata grupei de elita de la LPS Suceava, cu scorul de 9-2 (5-0), intr-un amical disputat pe durata a doua reprize a 60 de minute.

Costel Ilie a inceput intalnirea cu cel mai bun “11” avut la dispozitie si “ceferistii” au intrat la pauza cu un avantaj de 5-0, prin golurile marcate de Tudorache (2), Sandu (2) si Apostol. In repriza secunda, tehnicianul Rapidului a schimbat garnitura, mizand pe jucatorii veniti in probe, printre care si Marius Ihnatiuc, un mijlocas in varsta de 20 de ani ce apartine de Ceahlaul Piatra Neamt. Ionut Plamada (foto), cu o dubla, Ihnatiuc, cu un torpila din marginea careului, si Danila, dupa o actiune personala, au dus scorul la 9-0. Bagu a ratat in ultimele minute o lovitura de la 11 metri, pentru ca, pe final, juniorii lui Aurel Constantin sa reduca din diferenta prin Tironeac si Duceac.

Rapid Suceava (prima repriza): Hantascu – D. Balan, D. Ciobanu, Velescu, Semeghin – Apostol, Sfrijan – Jitariuc, Aeroaiei, Sandu – Tudorache.

Rapid Suceava (repriza a doua): Hantascu – I. Matei, Mateiciuc, Aeroaiei, Bagu – Apostol, Danila – Ihnatiuc, Ghiorghiciuc, Julei – I. Plamada.

In ultimele minute de joc, la Rapid au mai intrat Pavaluc si portarul Cojocaru.

Mircea Negru, Tautianu, T. Galan, Botezatu si portarul Niga nu au fost utilizati in jocul de pregatire de astazi, toti cinci acuzand probleme medicale.

Vezi o galerie FOTO de la acest meci!

Pentru “ceferistii” adevaratele teste abia urmeaza. Sambata, de la ora 12.00, Semeghin si compania au programat un amical la Piatra Neamt, contra Ceahlaului, iar martea viitoare, de la aceiasi ora, 12.00, vor reveni pe terenul sintetic de la Liceul Sportiv pentru un joc de verificare cu Bucovina Pojorata.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *