FOTO| CSU Suceava – CSM Focşani: 27-25

CSU Suceava si-a trecut in cont a patra victorie in Liga Nationala de handbal masculin, dupa ce s-a impus miercuri seara, scor 27-25 (13-13), in fata celor de la CSM Focsani, intr-un meci disputat in Sala “Elisabeta Lipa” din Botosani.

Sustinuta din tribune de peste 500 de spectatori, echipa antrenata de Adi Chirut a inceput in tromba confruntarea cu vrancenii, iar la finalul primelor zece minute de joc a pus o diferenta de patru goluri pe tabela, dupa ce Tirzioru puncta pentru scorul de 7-3. CSM Focsani a reactionat prin golurile lui Nastasie, care a egalat situatia la 8-8, in minutul 21, si cele doua formatii au mers cap la cap pana la finalul primei reprize, incheiata la egalitate, 13-13.

In debutul partii secunde, focsanenii s-au tinut scai de universitari si chiar au trecut la conducere in minutul 47, la 20-21. Baican, cel mai bun marcator al echipei sucevene, a egalat la 22-22, apoi a distantat CSU-ul la 26-23, in minutul 55 si tot pivotul gazdelor a inchis tabela de marcaj la scorul de 27-25.

Vezi o galerie FOTO de la acest meci!

CSU Suceava: Selaru, C. Tcaciuc – Baican (5 goluri), Puljizovic (4 goluri), Tirzioru (3 goluri), Ciubotariu (3), Burlacu (2), Sipka (2), Petrea (2), Preda (2), Olariu (2), Polocoser (1), Soldanescu (1), C. Bursuc, I. Tcaciuc si Mitrea.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *