FOTO | Şomuzul Preuteşti a câştigat faza judeţeană a Cupei României

Somuzul Preutesti a castigat trofeul fazei judetene a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus duminica, in mare finala gazduita de stadionul Areni, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Victoria Vatra Moldovitei. Trupa condusa de Catalin Vasiliu a intrat la pauza in avantaj, dupa ce Ovidiu Clim a deschis scorul in minutul 18, cu un sut plasat din afara careului. Victoria Vatra a replicat la zece minute de la startul reprizei secunde, reusind sa restabileasca egalitatea prin Cornel Beldie, ramas singur cu portarul advers. Finala s-a decis in ultimele zece minute, cand Cezar Ciurla si Silviu Ciobotariu au punctat de doua ori in poarta lui Solcan, trimitand trofeul la Preutesti.

Somuzul Preutesti: Dencef – Caeriu, S. Constantin (‘89 I. Ciubotariu), R. Simion, C. Ciurla, S. Ciubotaru (’87 Parasca), G. Stanca, A. Ciurla, Ov. Clim (’49 I. Gheorghe), C. Vasiliu, R. Vasiliu (’80 B. Botosanu).

Victoria Vatra Moldovitei: V. Solcan – Negura, Beldie, Strugari, C. Ciornei, V. Ursache, Dujac (‘71 – Tanasuca), L. Badea, D. Florescu, Tivodari (‘51 – Istrate), Stroia (‘90 – Tâmpescu).

Aflat la ultimul meci din cariera, Ionut Avadanei a arbitrat la centru finala Cupei Romaniei, ajutat la cele doua tuse de Vladut Hazi si Daniel Bostan. Arbitru de rezerva a fost Robert Sroder, in vreme ce Vasile Paduraru a fost observator de joc din partea Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

M-am asteptat sa avem un meci mai usor, dar si adversarii si-au dorit foarte mult victoria, astfel ca iesit un meci frumos, în principal pentru public. Vreau sa-i felicit pe colegii mei pentru aceasta victorie si pentru daruirea din teren. Cred ca am meritat acest trofeu mai ales ca anul trecut am pierdut finala. Le multumim si suporterilor, care ne-au sustinut la fel de frumos pe toata durata campionatului”, a declarat capitanul-antrenor al echipei  Somuzul Preutesti, Catalin Vasiliu.

Vezi o galerie FOTO realizată de Daniel Vatamanu şi Codrin Maleş!

Gratie performantei de duminica, AS Somuzul Preutesti si-a asigurat prezenta in primul tur al fazei nationale a Cupei Romaniei – editia 2016-2017.

Moment festiv in fotbalul judetean

Cu ocazia finalei fazei judetene a Cupei Romaniei conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava a premiat performerii sezonului 2015/2016.

Astfel, dupa ce sâmbata a înmânat trofeul de campioana judeteana echipei Somuz Falticeni, presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a continuat sa acorde distinctii duminica, la pauza meciului dintre Somuzul Preutesti si Victoria Vatra Moldovitei. Au fost premiate campioanele Vointa Zvoristea – Liga a V-a, Seria Est, Forestierul Frumosu – Liga a V-a, Seria Vest, Dorna Vatra Dornei – Juniori B1, Rapid Suceava – Juniori C, Juniorul Suceava – Juniori D, LPS Suceava – Juniori E, LPS Suceava – “Gheorghe Ola”, LPS Suceava – “Gheoghe Ene” si Bucovina Pojorâta – fotbal feminin. De asemenea, s-au acordat si mai multe premii individuale. Catalin Vasiliu a ajuns la al treilea titlu consecutiv de goalgheter al Ligii a IV-a. Rapidistul Marian Zvoronciuc a fost cel mai bun marcator la juniori B1, Iulian Bejinariu la Liga a V-a, Gabriel Ciubotariu la juniori C, Albert Hofman la juniori D si Georgel Hopulele la juniori E. Premiul Fair Play a revenit echipei Bradul Putna, care a primit, alaturi de Somuzul Preutesti si Victoria Vatra Moldovitei, cate un rand de echipament de joc din partea Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *