CSM Suceava – Rapid Bucureşti: 3-0

CSM Suceava merge in prima faza a play-off-ului Diviziei A2 la volei masculin din postura de ocupanta a locului 3 in clasament. Echipa antrenata de Victor Pancu a incheiat sezonul regulat pe podiumul seriei de est, dupa ce s-a impus sambata, in sala Unirea, cu scorul de 3-0, in fata celor de la Rapid Bucuresti. Sasu si compania s-au impus scurt, in trei seturi, cu 25-9, 25-16 si 25-16.

M-a mirat si pe mine felul în care au jucat oaspetii de la Rapid, dar le-au lipsit trei jucatori din primii sase la acest meci. Ma bucur ca am câstigat si asteptam disputa din faza I a play-off-ului” a declarat antrenorul Victor Pancu.

CSM Suceava a mizat in intalnira de sambata pe urmatorii jucatori: Sasu, Hutuleac, Mihut, Giurca, Gontariu, Lupuleasa, Orasanu, Tanasa si Moldovan.

Rezultatele ultimei etape:
CSM Suceava – Rapid Bucuresti 3-0
Stiinta Bucuresti – Steaua Bucuresti 0-3
Dacia Buzau – Stiinta Bacau 0-3

Clasamentul seriei: 1. Stiinta Bacau 27p, 2. Steaua Bucuresti 26p, 3. CSM Suceava 15p, 4. Rapid Bucuresti 12p, 5. Dacia Buzau 6p, 6. Stiinta Bucuresti 4p.

In prima faza a play-off-ului, CSM Suceava va juca, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri, cu Stiinta Bucuresti,  in datele de 13, 20 si 27 februarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava – Rapid Bucureşti: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*