Andrei Ostrovanu luptă vineri seară, în direct la Digi Sport, în main-event-ul galei Colosseum Tournament

Andrei Ostrovanu (foto dreapta) revine la sfarsitul acestei saptamani in ring, luptatorul sucevean urmand sa-l infrunte vineri seara, in direct la Digi Sport, pe bucuresteanul Sorin Caliniuc, in main-event-ul galei Colosseum Tournament.

Lupta, programata in Sala Polivalenta din Bucuresti, conteaza pentru categoria 75 de kilograme, acolo unde Ostrovanu este numarul 1 in Romania.

Suceveanul este hotarat sa incheie anul cu o victorie, si nu orice fel de victorie, ci una inainte de limita. “Abia astept sa reintru în ring. Colosseum Tournament organizeaza a patra gala din acest an si ma bucura faptul ca ne ofera sansa sa luptam chiar daca suntem într-o perioada dificila. Am avut parte de un cantonament bine pus la punct si ma simt foarte pregatit pentru lupta ce urmeaza. În ring, voi întâlni un adversar ce vine din box si sunt determinat sa câstig lupta înainte de limita. Chiar daca gala se va desfasura fara spectator, îi invit pe toti sustinatorii mei sa ma urmareasca din fata micilor ecrane, în direct pe DigiSport si pe FightBox. Vreau sa multumesc echipei mele pentru sustinere, sponsorului meu si tuturor celor care s-au implicat în pregatirea mea pentru acest meci”, a declarat Ostrovanu pentru sportsv.ro.

In varsta de 27 de ani, Andrei Ostrovanu a disputat pana acum 43 de meciuri la profesionisti, inregistrand un bilant de 36 de victorii, sase infrangeri si o lupta terminata la egalitate.

Acesta a început sa practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la Clubul Sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Morosan, cu care a reusit sa se evidentieze pe plan national si international la nivel de amatori si semiprofesionisti.

În prezent, Ostrovanu se pregateste la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alaturi de antrenorul Florin Cardos si de preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Andrei Ostrovanu luptă vineri seară, în direct la Digi Sport, în main-event-ul galei Colosseum Tournament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*