FOTO| CSU II – Bicaz: 33-26

CSU II Suceava a inregistrat o prima victorie in Divizia A la handbal masculin dupa o pauza de aproape trei luni de zile. Formația condusă de Iulian Dugan s-a impus sambata, pe teren propriu, in fata formatiei Cimentul Bicaz cu scorul de 33-26 (17-13).

Dupa un start echilibrat de partida, sucevenii au preluat initiativa, iar in minutul 14 conduceau cu 9-5. Diferenta s-a pastrat pana la pauza, cand tabela din sala LPS indica scorul de 17-13. Gazdele au inceput bine si mitanul secund, iar in primele cinci minute de la reluarea jocului, CSU II Suceava si-a majorat avansul la 7 lungimi. Cu fostii „universitari” Octavian Poenari si Ionut Besliu in lot, nemtenii au marcat cinci goluri consecutive in urmatoarele zece minute. Juniorii lui Iulian Dugan si-au revenit insa la timp si, beneficiind si de interventiile portarului Eduard Duman, s-au distantat decisiv. In ultimele doua minute ale intalnirii, CSU II Suceava a marcat trei goluri consecutive, Enescu inchizand tabela la scorul de 33-26.

CSU II Suceava: Duman, Manea – Alexa (8 goluri), Todică (7), Marmeliuc (5), Enescu (4), Bădeliță (4), Anghel (2), Cîmpan (2), Scorobohaci (1), Turcu.

Intr-un alt meci al etapei a 17-a din Divizia A la handbal masculin, cealalta reprezentanta a judetului nostru, CS Vicov Bucovina a cedat in fata gruparii Politehnica Iasi cu scorul de 22-52(11-26).

Rezultatele etapei a 18-a:

CSU 2 SUCEAVA – Cimentul Bicaz: 33-26
CSU Galaţi – CSM Focşani: 22-24
CSU Târgovişte – CSM 2 Bucureşti: 25-39
Ştiinţa 2 Bacău – HC Buzău: 35-24
Teleorman Alexandria – CSM Ploieşti: 27-34
VICOV BUCOVINA – Politehnica Iaşi: 22-52

Clasament:

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close