3 suceveni la Naţională

În ciuda eşecurilor înregistrate la ultimul turneu, hocheiştii suceveni au şi un motiv de bucurie. Nu mai puţin de 3 componenţi ai CSM Suceava au fost convocaţi la lotul sub 16 ani al României.

La competiţia desfăşurată pe patinoarul din Suceava a fost prezent şi antrenorul echipei naţionale sub 16 ani a României, Marius Trandafir. Venit în calitate de tehnician al Dunării Galaţi, selecţionerul a rămas plăcut suprins de valoarea jucătorilor suceveni.

“Felicit organizatorii pentru acest turneu reuşit, în care echipa CSM Suceava a demonstrat că a făcut progrese foarte mari, mai ales după ce a intrat pe gheaţă abia pe 1 decembrie. Mai mult, cred că Suceava este unul din centrele cu multe talente în acest sport. Din ce am văzut la cele patru turnee, cred că putem face o naţională under 16 competitivă”, a declarat Marius Trandafir.

În urma jocurilor bune din acest an, 3 jucători ai CSM Suceava au fost convocaţi de Marius Trandafir la lot. Este vorba despre portarul Codrin Băeşu şi fraţii Cătălin şi Răzvan Cozma. Curtaţi de cluburi importante din hocheiul românesc, cei trei sportivi suceveni vor sa isi continue cariera la Steaua Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "3 suceveni la Naţională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*