FOTO| 25 de jucători la reunirea Rapidului

Rapid Suceava s-a reunit luni după-amiază, pe stadionul Areni, în vederea începere pregătirilor pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, unul cu mai multe probleme financiare şi incertitudini ca niciodată. La primul antrenament al verii, la care au ţinut să asiste şi câţiva membri ai galeriei, sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu, Laurenţiu Andrieş şi Mihai Guriţă au fost prezenti 25 de jucători.

În condiţiile în care Bălan, Velescu şi Apostol au fost învoiţi, la şedinţa de pregătire de luni, una extrem de lejeră, au participat doar 12 jucători din lotul cu care “ceferiştii” încheiau ediţia trecută de campionat pe locul 5, este vorba despre Pascal, Sava, Ferariu, Semeghin, Onciu, Sumanariu, Vornicu, Golofca, Bâgu, Ghiorghiciuc, Sfrijan şi Negru. Pe lângă aceştia, pe gazonul Areniului au mai păşit nu mai puţin de 12 jucători sub 19 ani ale căror nume nu spun deocamdată nimic: T. Niga – C. Tăutianu, Jitariuc, Nechifor, Airoaie, Ilie, Marţolea, Dănilă, Mihai, Antonesei, C. Bosânceanu şi Rotariu. Astfel, singura noutate certă din curtea Rapidului a fost portarul Vlad Hânţescu, revenit sub formă de împrumut pe filiera Academia Hagi.

Speră să se finalizeze discuţiile cu noul investitor. “Ar putea prelua 50% din club”

Dumitru Moldovan si Bogdan Tudoreanu

Bogdan Tudoreanu speră ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să fie stabilit atât lotul de jucători cât şi obiectivul Rapidului pentru viitorul sezon. Totul, a precizat antrenorul sucevean, depinde de modul în care se vor finaliza discuţiile cu noul finanţator pe care actuala conducere al clubului încearcă să-l ademenească pe Areni. “Suntem în discuţii cu un nou investitor, care ar putea prelua 50% din club. Dacă acestea discuţii se vor finaliza, situaţia financiară va fi alta, probabil şi obiectivele echipei pentru viitorul sezon”, a declarat Ted.

Vor să oprească în lot 6 jucători sub 19 ani

reunire antrenament Rapid Suceava-18

Antrenorul “ceferiştilor” a menţionat că are în acest moment trei posturi deficitare în cadrul echipei şi şi-a manifestat speranţa că macar 6 dintre cei 12 jucători sub 19 ani vor demonstra în perioada de pregătire de vară că merită un loc în lotul pentru viitoarea stagiune.

“Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, pe posturile în care suntem deficitari. În primul rând ne trebuie cel puţin doi atacanţi, un fundaş central şi un fundaş stânga pentru că nu ştim când Bâgu va fi apt de joc 100%. Avem foarte mulţi copii tineri, care sper să confirme. Vreau să opresc minim şase dintre ei în lot”, a mai spus Bogdan Tudoreanu.

Viitorul sezon al Ligii a II-a va debuta pe 29 august, într-un format pe care nu-l ştie nici măcar oracolul din Bălceşti. Până atunci, “ceferiştii” au în plan efectuarea unui cantonament montan la Poiana Negrii, dar şi disputarea a 6-7 meciuri de verificare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. ”Ar putea prelua 50% din club” de ce atat nu mai are unde fura Lungu? eu cred astă e duce capul primarul nostru e dus rau sincer gandeam sa fie pic capabil in ultimul ceas, el sper la promovare si alti din suceava dar si eu as vrea dar unde o sa joci? stadionul nu aveam (Scaun stadion7,99 EUR/BUC 35,44 RON/BUC) RUSINE RUSINE RUSINE DOMNUL LUNGU 2016 an de vot sper nu ajungi la DNA in situatia asta chiar inca odata spun rusine

  2. Palimaru e un atacant bun pt suceava si dedu ar fi o varianta! Si sa speram ca se rezolva cu noul investitor

  3. Trebuie grabita treaba cu investitorul fiindca jucatorii buni gasesc echipe si raman ciurucuri ! Daca nu ne grabim ca sa aducem atacanti vom suferi tare ca in campionatul trecut dupa plecarea lui Matei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *