Vor calificarea la baraj

Voleibalistii de la CSM Suceava se vor afla in weekend la Ploiesti, unde participa la cea de-a doua faza a turneului play-off care va desemna reprezentantele Seriei de Est a Diviziei A2 la turneul de promovare in primul esalon. Jucatorii antrenati de Victor Pancu se vor bate pentru cele doua locuri calificabile la baraj, dupa sistemul fiecare cu fiecare, cu formatiile Tricolorul Ploiesti, Stiinta Bacau si Dacia Buzau, dupa un program ce va fi stabilit diseara prin tragere la sorti.

Trupa antrenata de Victor Pancu vor pleca in cursul zilei de astazi spre Ploiesti cu gandul de a ocupa locul 2 la finalul turneului. “Ne-am pregatit foarte bine in ultima perioada si mergem sa ne jucam sansa. Ma bucur ca avem tot lotul valid, dar totul va depinde de forma de moment pe care o va prinde fiecare echipa. Ploiestenii au clar prima sansa de calificare, va fi greu sa ne punem cu ei. Ne vom bate pentru locul 2 cu Bacau si Buzaul. Incercam sa ne calificam si sa le oferim totodata tinerilor o sansa in plus sa prinda experienta in perspectiva sezonului viitor”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Victor Pancu.

CSM Suceava a incheiat sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin pe locul 2 in clasamentul seriei de est, cu un bilant de 9 victorii si 3 infrangeri in 12 meciuri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor calificarea la baraj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*