La un pas de tabloul principal

Suceveanul Alexandru Marasin a fost eliminat luni din a treia etapă a turneului de tenis Futures, care are loc la Braşov. Cel mai bun tenismen sucevean a cedat în două seturi confruntarea cu Laurenţiu Erlic.

Alexandru Marasin a ajuns în ultima fază a calificărilor după ce a trecut de Silviu Mistreanu şi Ilie Giurgiu. Pentru a accede pe tabloul principal, tenismenul sucevean în vârstă de 19 ani, ar fi trebuit să îl învingă pe mult mai titratul, Laurenţiu Erlic, locul 15 în clasamentul naţional. Primul set a fost echilibrat, Marasin pierzând în cele din urmă cu 5-7. Suceveanul a acuzat apoi o uşoară accidentare şi nu a mai putut rezista ritmului impus de adversarul său, cedând cu 0-6 în al doilea set. Cei doi tenismeni s-au mai întalnit o dată în 2010, în cadrul aceleiaşi faze ale Turneului Futures, câştig de cauză având şi atunci Erlic.

Premiile totale ale concursului de la Braşov sunt în valoare de circa 10.000 de euro. În calificări au luat startul 64 de sportivi, iar 24 s-au calificat pe tabloul principal. La competiţia de la poalele Tâmpei participă sportivi din 12 ţări, printre aceştia regăsindu-se şi componenţi ai naţionalei României de Cupa Davis.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *