FOTO | Foresta şi-a prezentat achiziţiile de jucători şi noua organigramă a clubului

Foresta si-a prezentat joi, in mod oficial, pe stadionul Areni, achizitiile de jucatori si planurile pentru restul sezonului. Preluata in vara de doi investitori moldoveni si unul francez, gruparea suceveana a efectuat nu mai putin de 11 transferuri: portarul Razvan Began, fundasii Issaga Diallo, Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Pavel Secrier, mijlocasii Charles Acolatse, Edgar Movsisyan, Wilhem Renquin, Dali-Amar Belkacem si atacantii Allan Kimbaloula si Khalid Challabi. Din sezonul trecut au ramas la echipa doar cinci jucatori, Alessandro Masella, Andrei Cerlinca, Vlad Stanescu, Vasile Danila si Cosmin Coroama, restul lotului urmand sa fie completat cu cativa juniori.

In privinta noului staff tehnic al formatiei sucevene, acesta va fi condus de portughezul Nuno Pedro, secondat de conationalul sau Sergio Silva, Khalil Chakroun si Bogdan Tudoreanu. Schimbari au intervenit si in Consiliul de Administratie, unde fraiele au fost preluate de noii investitori. Gheorghe Negura a devenit presedinte, Ion Lozovan ocupa postul de vicepresedinte, francezul Farid Khallaf e secretar, Andrei Ciutac a preluat functia vacanta de presedinte-executiv, iar Mihai Ungurian pe cea de vicepresedinte-executiv.

Fara sprijinul noilor investitori nu puteam aduce echipa pe linia de plutire. Cred ca si-au dovedit bunele intentii in momentul in care s-au angajat sa preia o echipa in situatia dramatica in care era Foresta, sa achite acele datorii si sa construiasca un lot aproape de la zero. Sa nu uitam ca, in urma cu doua luni, Suceava era aproape stearsa de pe harta fotbalului romanesc”, a declarat presedintele-executiv Andrei Ciutac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Foresta ca sa poata acumula puncte si tot odata sa scape de retrogradare le trebuie un mijlocas de constrctie ,si un atacant ,,,,de gura porti ,si cu lotul actual ,iesim la liman !

  2. Pentu suporter!Ai portar de rezerva?Logofatu se auzea!ok trebuie dubluri pe posturi deci iti mai trebuie un fudas dreapta si unul stanga plus unul central!ok la mijloc iti trebuie un sarmantean plus doua varfuri ca atacanti se rup cel mai repede!Deci cel putin sapte jucatori.Nu am omis ca sant vreo 17 acum.!Hai Foresta Hai Suceava!

  3. Francezul Khallid Farid are o condamnare pentru constituire de grup infractional organizat iar moldovenii Negura si Lozovan pot fi gasiti in …arhivele Judecatoriei Straseni pentru …inselaciuni.PRESA suceveana chiar nu stie?Sau e obisnuita sa taca???Solicitam autosesizarea DNA si a Prefecturii.Pana nu e prea tarziu.ciutac,moldovan si Lungu,sa nu spuneti ca nu v-am avertizat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *