Foresta s-a detașat în fruntea clasamentului Seriei I

Foresta s-a detașat la șase puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru etapa a VII-a.

Echipa antrenată de Dorin Goian s-a impus în derbyul de sub Pietricica prin golurile marcate de Filip (’40 și ’53) și Căinari (’77), la toate coautor fiind nigerianul Chika. Gruparea nemțeană a redus din diferență prin Patrick Petre (’58), care a înscris din careu după un penalty respins de Niga.

Foresta: Niga – Nițu, Makongo, Cimbru, Grosu – M. Ilie, Samson – Tănasă, Căinari, Filip – Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Mirică, Botezatu, Mihalciuc, Muntean și Netbai.

Şomuz a urcat pe locul 2 după succesul cu Brodoc

Şomuz Fălticeni a urcat până pe locul 2 în clasament, după ce a câștigat, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața celor de la Rapid Brodoc, cu scorul de 2-1.

Golurile formației pregătită de Iulian Ionesi au fost marcate de R. Ciobanu (’23), cu o lovitură de cap, și Martin (’66), din lovitură liberă.

Gruparea vasluiană a egalat la un moment dat prin Solomon (’30), cu un șut plasat de la 14 metri.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Nistor, Bejenar, Cîrstean, Dănilă, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Savin. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Julei, Martin, Pitic, Grigoșiță și Văleanu.

Bucovina a suferit a treia înfrângere consecutivă

Bucovina Rădăuți a suferit a treia victorie consecutivă în campionat, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Bacău, cu 1-3.

Trupa condusă de Cristi Popovici s-a impus prin golurile marcate de Cozma (’26), Adăscăliței (’41) și Aeroaiei (’70). De partea cealaltă, echipa rădăuțeană a egalat temporar prin Ungurianu (’41), cu un șut din afara suprafeței de pedeapsă.

Bucovina: Butnariu – Leonte, Dumitraș, Florescu, Coajă – Aftanache, Ungurianu, Săhlean, Şpac, Stroe, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat Coroamă, Baciu, Ichim și Plămadă.

Rezultatele etapei a VII-a:

Dante Botoșani – Ştiința Miroslava: 2-0

Viitorul Darabani – FK Miercurea Ciuc II: 2-1

Şomuz Fălticeni – Rapid Brodoc: 2-1

CSM Bacău – Bucovina Rădăuți: 3-1

Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava: 1-3

Runda viitoare programează meciurile FK Miercurea Ciuc – Şomuz Fălticeni, Ştiința Miroslava – Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți – Ceahlăul Piatra Neamț.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. 

Foto: Nelu Messi

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *