102, un record de medalii

Aflat in fata unui record absolut – 102 de medalii cucerite de CSM Suceava in anul 2010 – directorul Valerica Gherasim a salutat performantele obtinute si si-a manifestat speranta ca acestea vor fi repetate in viitor. “Numarul de medalii obtinute in acest an este un record pentru acest club. Speram sa repetam aceste performante si anul viitor, chiar daca ne asteapta un schimb de generatii”, a spus Valerica Gherasim.

Acesta spera totodata ca toate elitele aflate in curtea celor de la CSM Suceava sa ramana in cadrul clubului si pe parcursul anilor urmatori, chiar daca recunoaste ca este destul de dificil sa reziste in fata ofertelor tentante venite din partea altor grupari din tara. “Vom incerca sa acordam tuturor sportivilor o atentie sporita, atat in privinta indemnizatiilor, cat si in ceea ce priveste premiile, astfel incat acestia sa-si desfasoare in continuare activitatea la clubul nostru. Nu-mi doresc ca vreun sportiv sa paraseasca clubul, chiar daca exista in acest sens unele presiuni din partea altor grupari mai mari din tara. Nu ar fi corect, pentru ca rodul muncii noastre s-ar duce in alta parte”, a completat Valerica Gherasim.

Acesta a facut si cateva nominalizari in privinta sportivilor care vin din urma: Bogdan Macovei, Iulian Rosu, Ioan Burlica, Marius Ghica, Adrian Ghica, Geanina Beleaga sau Mihai Samson fiind doar cateva dintre numele pe care clubul local CSM Suceava le-ar putea propune pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero, din 2016.

Cu ocazia galei de azi, directorul de la CSM Suceava a tinut sa multumeasca si municipalitatii pentru sprijinul financiar acordat pe parcursul acestui an, precizand totodata ca unul dintre principalele tinte pentru 2011 este reabilitarea sporturilor de echipa, acestea fiind unul dintre segmentele delicate ale clubului din Areni.

Fara ajutorul factorilor locali ne era greu sa participam la toate competiile si sa ducem la bun sfarsit proiectele pe care le-am avut in desfasurare. Fara sprijinul autoritatilor, nu ne-am fi descurcat nici in privinta partii financiare, mai ales la nivelul sporturilor de echipa, acolo unde trebuie sa recunoastem ca avem o situatie delicata, pe care sper sa o reabilitam impreuna cu antrenorii”, a conchis Gherasim.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "102, un record de medalii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*