Se deschide Patinoarul

Al treilea turneu din cadrul Campionatului National de hochei pentru juniori sub 14 ani, programat in perioada 3-5 decembrie, se va desfasura in cele din urma la Suceava. Chiar daca deocamdata temperaturile sunt destul de ridicate, primarul Ion Lungu si antrenorul Constantin Curelar spera ca Patinoarul Artificial sa fie deschis la sfarsitul saptamanii viitoare.

Primarul Ion Lungu a anuntat ca, daca vremea o va permite, Patinoarul Artificial din Municipiul Suceava va fi deschis publicului incepand cu data de 4 decembrie.

“In conditiile actuale este foarte greu sa pornim Patinoarul Artificial, dar intentionam sa il deschidem sambata, 4 decembrie. Noi suntem pregatiti, ramane sa ne ajute si vremea pentru ca altfel nu putem face gheata”, a afirmat Ion Lungu.

Primii suceveni care vor intra pe gheata vor fi hocheistii de la CSM Suceava. Acestia urmeaza sa dispute meciurile din cadrul turneului cu numarul 3 al Campionatului National pentru juniori sub 14. Antrenorul Constantin Curelar sustine ca din discutiile purtate cu reprezentantii municipalitatii, s-a stabilit ca instalatia Patinoarului sa fie pusa in functiune inca de pe 3 decembrie, atunci cand sunt programate primele meciuri ale competitiei.

“Pe 3 decembrie incepe turneul si nu avem incotro. Ramane sa se stabileasca programul pentru public. Sambata vor fi patru meciuri si, probabil, sucevenii care vor veni la ora 14:00 vor asista la un joc, urmand ca de la ora 16:00 sa intre si ei pe gheata. Mai multe detalii referitoare la program vor sti saptamana viitoare”, a anuntat Constantin Curelar.

Hocheistii suceveni vor infrunta saptamana viitoare pe patinoarul din Suceava echipele Steaua Bucureşti, SCM Braşov, Olimpia Ploieşti şi Dinamo Chişinău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se deschide Patinoarul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*