Investitor sucevean, interesat să cumpere Foresta

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a dezvăluit miercuri, într-o conferință de presă, că există un om de afaceri local interesat să preia Foresta, aflată într-o situație tulbure după scandalul dintre membrii Consiliului Director și fosta conducere tehnico-administrativă a clubului, care a demisionat în urmă cu aproape două săptămâni.

Vin cu o veste bună. Există un investitor sucevean interesat să cumpere Foresta. Nu vreau să-i divulge numele, dar este un om serios care vrea să investească în fotbalul sucevean. Eu, ca primar, nu pot decât să-i garantez că va avea tot sprijinul municipalității să continue acest proiect, care are ca țintă promovarea în Liga a II-a”, a declarat Ion Lungu.

Deși nu a fost specificat investitorul dispus să preia echipa locală de fotbal, printre numele vehiculate se numără cel a lui Petrică Negrea, un om de afaceri sucevean care activează în special în domeniul turismului din zona Bucovinei.

Totodată, Ion Lungu a anunțat că echipa de juniori II a clubului CSU Suceava, proaspăt campioană natională, va fi premiată de Primărie, în baza unei propuneri care va fi discutată în următoarea ședință a Consiliului Local. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *