CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti: 3-0

CSM Suceava a luat o prima optiune de calificare in faza a II-a a play-off-ului Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce s-a impus sambata, in sala Unirea, cu scorul de 3-0, in fata celor de la Stiinta Bucuresti. Trupa antrenata de Victor Pancu a inceput in forta intalnirea. A condus cu 8-1, cu 16-7, iar in final si-a adjudecat primul set cu 25-13, in mai putin de 20 de minute de joc. In actul secund, gazdele au trecut prin mari emotii, Sasu si compania fiind nevoiti sa salveze trei mingi de set, inainte sa-l castige cu 30-28. In setul trei, voleibalistii suceveni au condus inca din start si au incheiat socotelile la 25-20.

Victor Pancu a mizat in partida de sambata cu Stiinta Bucuresti pe urmatorii jucatori: Sasu, Orasanu, Giurca, Pietraru, Gontariu, Mihut, Lupuleasa, Tanasa si Amariei, singurul absent din lotul sucevean fiind veteranul Lucian Hutuleac.

Urmatorul meci dintre Stiinta si CSM Suceava va avea loc sambata viitoare, in Capitala, iar in eventualitatea unui succes al echipei antrenate de Victor Pancu, aceasta se va califica in faza a II-a a play-off-ului. In caz contrar, cele doua formatii vor disputa al treilea meci, in sala Unirea, pe 27 februarie.

In celalalt meci programat sambata, in prima faza din play-off, Rapid Bucuresti s-a impus pe teren propriu, in fata Daciei Buzau, cu 3-2. Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti sunt calificate direct in faza a II-a a play-off-ului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *