Zimbrul, învinsă la penaltyuri

Zimbrul Siret a debutat cu stangul la turneul zonal al Campionatului National de Juniori A1. In primul meci disputat la Orhei (Bistrita), echipa pregatita de Stefan Costiuc a fost invinsa ieri dupa-amiaza, la loviturile de departajare, scor 3-6, de campioana judetului Hargita, formatia Stiinta Sarmas Toplita.

Desi a fost condusa in doua randuri pe tabela de marcaj, gruparea suceveana a revenit de fiecare data prin golurile semnate de Grigoriciuc si Cutas, iar la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc cele doua formatii se aflau la egalitate, scor 2-2. Dupa doua reprize albe de prelungire, s-a trecut la loteria penalty-urilor, unde siretenii au ratat primele doua lovituri prin Esanu si Sucaliuc, bistritenii au executat perfect si s-au impus in final cu scorul de 6-3, in ciuda transformarii reusite de Beldianu.

Zimbrul Siret: G. Sanduleac – Hanceriuc, Dumitras, Beldianu, Betiuc – Cutas, Ursache, Sucaliuc, Sava – Livitschi, Grigoriciuc. Antrenor: Stefan Costiuc. Au mai intrat: Maruseac, Esanu si F. Sanduleac.

In primul meci din grupa a II-a, gazdele de la Vointa Cetate s-au impus, cu scorul de 2-1, in fata celor de la Stiinta Sarmas Toplita. In aceste conditii, pentru calificarea in finala turneul, Zimbrul Siret este condamnata sa castige meciul de diseara cu Vointa Cetate. Cealalta grupa a fost castigata de Olimpia Gherla, care s-a impus in ambele jocuri disputate: 3-0 cu FC Baia Mare si 2-0 cu CS Ocna Mures.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Zimbrul, învinsă la penaltyuri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*