Zimbrul atacă turneul zonal

Zimbrul Siret va participa, in perioada 9-12 iulie, la faza zonala a Campionatului National de juniori A1, competitie organizata in localitatea bistriteana Cetatea, sub egida Federatiei Romane de Fotbal.

Incununata cu titlul de campioana a judetului Suceava, la finalul unui sezon in care a inregistrat doar patru infrangeri in 32 de etape, trupa pregatita de antrenorul Stefan Costiuc a fost repartizata in grupa a doua din cadrul turneului zonal D, alaturi de gazda intrecerii, campioana judetului Bistrita, Vointa Cetate, si de campioana judetului Harghita, Stiinta Sarmas Toplita. In primul meci, Zimbrul Siret va intalni duminica seara, cu incepere de la orele 19.00, formatia Stiinta Sarmas, urmand ca luni seara, de la aceiasi ora, sa evolueze in compania gazdelor de la Vointa Cetate. In eventualitatea in care vor termina pe prima pozitie a clasamentului, juniorii antrenati de Stefan Costiuc vor juca marti pentru un loc in semifinalele Campionatului National cu castigatoarei primei grupe a turneului zonal, acolo unde se regasesc formatiile Olimpia Gherla, Cs Ocna Mures si Fcm Universitar Baia Mare.

Tehnicianul siretenilor este optimist inaintea turneului zonal si spune ca echipa sa poate scoate un rezultat bun numai daca va da dovada de disciplina. “Mergem sa ne jucam sansa, dar nu stim care este nivelul adversarilor. Am totusi incredere ca vom scoate un rezultat bun, pentru ca venim dintr-un campionat puternic. Avem nevoie insa de foarte multa disciplina, ceea ce jucatorii nostrii nu au dovedit inaintea turneului, cand au participat, cu riscul unor accidentari la Campionatul Orasanesc de minifobal. Trebuie sa inteleaga ca se afla in fata unei competitii unde pot fi remarcati de echipele mai mari si asta ii poate ajuta in cariera ”, a spus Stefan Costiuc.

Pentru pregatirea turneului zonal, gruparea suceveana a disputat in ultima saptamana o serie de trei partide de verificare, in care a inregistrat o victorie, scor 4-2, pe teren propriu, cu Avantul Gramesti, si doua infrangeri, scoruri 2-6 si 2-3, in compania echipei de seniori de la Bucovina Radauti.

Zimbrul Siret nu va putea miza la turneul de la finele acestei saptamani pe Eduard Rapa, suspendat pentru trei jocuri in urma cartonasului rosu incasat in returul barajului de la Varfu Campului, precum si pe Eduard Alexandrescu, exclus din lot pentru indisciplina. In aceste conditii, gruparea suceveana se va deplasa in Ardeal inca de maine, din delegatia “zimbrilor” urmand sa faca parte 17 jucatori: Gheorghe Sanduleac, Andrei Ciornei,– Catalin Beldeanu, Florin Sanduleac, Constantin Sava, Claudiu Esanu, Liviu Grigoriciuc, Andrei Maruseasc, Mihai Livitchi, Lucian Cutas, Eduard Sucaliuc, Ionut Ursachi, Razvan Hanceriuc, Andrei Dumitras, Alexandru Betiuc, Valentin Zarojan si Catalin Drehluta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Zimbrul atacă turneul zonal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*