Zi de sport la Şcoala Nr.1

Conducerea Şcolii Generale nr. 1 din Suceava a decis să sărbătoreasca ziua aniversară a instituţiei prin sport. Evident, punctul de atracţie l-a reprezentat competiţia de fotbal.

Elevii Şcolii Generale Nr.1 din Suceava au lăsat vineri pixul şi caietele şi s-au întrecut pe terenul de sport. Cu ocazia zilei aniversare a şcolii au fost organizate o serie de competiţii la fotbal, handbal şi şah. Meciurile de fotbal au ţinut capul de afiş, atât în randul jucâtorilor, cât şi al suporterilor, echipele fiind încurajate puternic din tribună.

“Cu ocazia zilelor şcolii au fost manifestări în fiecare zi, începând de luni. Copiii au venit în număr foarte mare pe terenul de sport şi sper că le-a plăcut. De obicei sportul atrage foarte multă lume. Astăzi elevii noştri nu au făcut ore, au făcut doar sport şi au simţit că este sărbătoare. Singurul regret este că s-a terminat prea repede”, a declarat Ovidiu Vranău, profesor de sport la Şcoala Generală Nr.1.

Competiţia s-a încheiat cu un meci demonstrativ între campioana şcolii la fotbal, clasa a VIII-a B, şi o echipă reprezentativă a şcolii, formată din profesori.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *