Zgură proaspătă pe Areni

zgură nouă pe stadionul Areni

La ediţia din acest an a Grand Prix-ului “Cristina Casandra”, participanţii vor alerga pe o pistă recondiţionată cu un nou strat de zgură, zgură ce a fost adusă pe stadionul Areni cu sprijinul Federaţiei Române de Atletism, a anunţat directorul adjunct al CSM Suceava, Valerică Gherasim.

“Sâmbătă, toată pista de alergare va beneficia de un nou strat de zgură şi va fi marcată pe şase culoare de concurs. Federaţia Română de Atletism ne-a ajutat cu aducerea zgurii, datorită lobby-ului făcut de domnii Silviu Casandra şi Ion Zamfirache. S-au adus şase basculante de zgură tocmai de la Câmpulung Muscel. Costurile se ridică la 300 de milioane de lei vechi, dar fără rezultatele obţinute de Cristina în cariera sa nu cred că puteam aduce această zgură”, a declarat Valerică Gherasim, care a menţionat că pista stadionului Areni nu mai beneficiase de un nou strat de zgură din anul 1987, mai exact de la promovarea celor de la CSM Suceava în prima divizie la fotbal.

Valerică Gherasim a ţinut să mulţumească conducerii Primăriei Suceava pentru sprijinul acordat în recondiţionarea pistei de pe Areni. “Am reuşit să aducem această zgură cu mari sacrificii, iar un mare suport l-am avut din partea Primăriei, de la oamenii de la Domeniul Public şi de la administratorii stadionului. Vreau să le mulţumesc tuturor că, în decurs de doar două zile, am reuşit să punem toată zgura pe pistă. Acum, sper să ne înţeleagă şi cei care fac sport de întreţinere pe stadionul Areni că în această perioadă nu se poate intra pe pistă deoarece zgura încă nu este compresată aşa cum trebuie”, a precizat directorul adjunct al Clubului Sportiv Municipal Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Zgură proaspătă pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*